GALA magasin
You Are Reading
Sagolika bilder från kvällens festmiddag på Slottet
0
Kungligt

Sagolika bilder från kvällens festmiddag på Slottet

Även om Festernas fest är över för i år så bjuder kungafamiljen på mer ännu mer glitter & glamour. Ikväll fortsatte Nobelfestligheterna när kungafamiljen bjöd in till traditionsenlig middag för pristagarna på Slottet. Kungafamiljen strålade verkligen ikapp. Humören verkade dessutom vara på topp även denna kväll.  Drottningen och prinsessorna bar även denna kväll magiska  galaklänningar, tjusiga håruppsättningar och gnistrande diadem. Här bjuder vi på några sagolika bilder.

Urflotta drottning Silvia bar en gnistrande vacker silvergrå klänning och till den Leuchtenbergska safirdiademet som är en favorit hos drottningen.

Vackra Kronprinsessan Victoria var elegant i sin blommiga långkjol designad av Camilla Thulin och Sibyllas briljantdiadem gnistrar fint på den tjusiga frisyren.

Söta Sofia såg verkligen ut som den prinsessa hon är. Fantastisk vacker och härligt röd klänning av svenska designern Ida Lanto och på huvudet gnistrade diademet som hon även bar under Nobelbanketten. En favorit som hon fick i bröllopspresent av kungaparet.

Tjusiga Prinsessan Christina, kungens yngsta syster, hade valt en lila långklänning med glittrande paljetter som hon var jättefin i och på huvudet bar hon Karl Johan-diademet .

Foto: Pelle T Nilsson/SPA