GALA magasin
Du läser
Riche Galore återvänder – fyra dagar av grillade skaldjur
0
Mat & dryck

Riche Galore återvänder – fyra dagar av grillade skaldjur

Riche försommardagar med ”Riche Galore” är tillbaka. Under fyra eftermiddagar och kvällar, med start den 21 maj, serveras grillade skaldjur i mängder över hela krogen från klockan 16.oo till 23.00. På menyn hittas allt från kniv- och hjärtmusslor till rå- och rödräkor, som serveras med bröd, chili- och vitlöksolja, samt tre såser: aioli, citrusdipp och thai seafood sauce.
– Grillade skaldjur – det bästa som finns! Förra årets Riche Galore blev en stor succé så vi gör såklart om det i år. Försommar i stan, överfulla skaldjursfat och kallt bubbel i glasen – alla goda ting är tre, säger Björn Wahlund, restaurangchef på Riche.

Riche Galore ger ett löfte om den stundande sommaren, där varma och soliga dagar är ett faktum. Under temadagarna fylls hela restaurangen – stora baren, matsalen och lilla baren – med generösa skaldjursfat som kompletteras av svalkande bubbel och krispiga vårviner. Samtidigt finns restaurangens ordinarie à la carte-meny tillgänglig för de som söker andra kulinariska upplevelser. Konstnären Nora Dellgren står även i år för den visuella identiteten.

OM RICHE GALORE
I över hundra år har Riche varit en social mötesplats för unga och gamla, stockholmare som icke-stockholmare. För andra året i rad bjuder de in till Riche Galore, där grillade skaldjur och försommarkänsla står i fokus.
Adress: Birger Jarlsgatan 4, Stockholm
Skaldjursfatet (795 SEK) är för två personer och innehåller: Knivmusslor, råräkor, blåmusslor, hjärtmusslor, drottningkammussla,  krabbklo, bläckfisk, rödräkor och havskräftor.

Riche Galore äger rum mellan 21 och 24 maj.

Boka bord via riche.se, annars drop-in i mån av plats.