GALA magasin
You Are Reading
Rebecca Stella återvänder som programledare för Paradise Hotel
0
Film & TV

Rebecca Stella återvänder som programledare för Paradise Hotel

Paradise Hotel är tillbaka i sitt originalformat på Viaplay. Nu är det klart att Rebecca Stella återvänder som programledare för den nya säsongen. Inspelningarna har precis inletts i Mexiko.
– Jag är otroligt peppad på att göra comeback och ge tittarna precis det de vill ha i Paradise Hotel, säger Rebecca Stella.

Paradise Hotel är tillbaka och kommer bjuda på en ny glödhet säsong i höst. Nu är inspelningarna igång i Mexiko där årets deltagare checkat in för att tävla om en halv miljon kronor. Med Paradise Hotel återgår formatet mer till sina rötter och tidigare PH-deltagare kan komma att dyka upp. Någon som också gör comeback är programledaren Rebecca Stella som nu gör sin sjätte säsong av Paradise Hotel.

– Jag har verkligen saknat och längtat efter Paradise Hotel så som det en gång var – med mycket drama, kärlek och vänskap. Äntligen är det dags att röra om i grytan igen och jag är så taggad, säger Rebecca Stella.

Rebecca Stella har i flera år varit en omtyckt programledare i Paradise Hotel och startade sin PH-resa som programledare för Studio Paradise. Förutom programledarrollen är hon även designer, har ett eget sminkmärke och driver en populär podcast. Hon är bosatt med sin man och två barn i Los Angeles.

Inspelningarna av den nya säsongen sker i på hotellet Playa Nix och blir därmed en ny spelplats för Rebecca Stella. Nostalgi kommer dock vara en röd tråd i årets säsong. Därmed kan det bli några återföreningar för programledaren med tidigare deltagare.

– Vi är väldigt glada över att kunna presentera Rebecca Stella som programledare igen för Paradise Hotel. Hon har blivit något av en ikon för programmet och varit mycket omtyckt av både fans och deltagare. Med fem säsonger i bagaget är hon en given ambassadör för Paradise Hotels comeback och vi ser fram emot lanseringen av detta populära program i höst, säger Joakim Franke, innehållschef på Viaplay Group i Sverige.

Paradise Hotel spelas nu in i Mexiko och kommer att sändas i höst på Viaplay, TV3 och Pluto TV.