GALA magasin
You Are Reading
Prinsessan Leonore 10 år idag – här är GALAs favoritbilder
0
Kungligt

Prinsessan Leonore 10 år idag – här är GALAs favoritbilder

Idag fyller söta prinsessan Leonore 10 år! Prinsessan Leonore föddes den 20 februari 2014 som dotter till Prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill. Som en del av den digitala eran har prinsessan Leonore också blivit föremål för uppmärksamhet på sociala medier. Genom sina mamma, prinsessan Madeleine instagramkonto delas regelbundet bilder och ögonblick av hennes uppväxt, vilket gör att folket kan följa med på hennes resa genom barndomen med glädje.

Den här fina bilden publicerade prinsessan Madeleine på sin dotter Leonore på Alla Hjärtans Dag.

10-årsdagen blir Leonores sista födelsedag i Florida för senare i år går flyttlasset till Sverige. Men denna tvåsiffriga födelsedag lär firas stort hemma med familjen på andra sidan Atlanten. Här har vi samlat våra favoritbilder på söta och busiga prinsessan som brås på sin mamma. Hennes mor, prinsessan Madeleine, var också busig som liten. Det har vi inte minst sett på bilder på prinsessorna. Här har vi valt ut GALAs favoritbilder på charmiga lillsessan Leonore.

 

Prinsessan Leonore-fakta:

Prinsessan är Hertiginna av Gotland.

Prinsessan Leonore döptes i Drottningholms slottskyrka den 8 juni 2014.

Prinsessan Leonore är i enlighet med 1979 års successionsordning, som trädde i kraft den 1 januari 1980, den åttonde i tronföljden efter Kronprinsessan Victoria, Prinsessan Estelle, Prins Oscar, Prins Carl Philip, Prins Alexander, Prins Gabriel och Prinsessan Madeleine.

 

Foto: Swedish Press Agency, Kungahuset, prinsessan Madeleines instagram