GALA magasin
You Are Reading
PANOS – My life – My Odyssey
0
Blogg - Therése Neaimé

PANOS – My life – My Odyssey

Tack för en magisk kväll som säkert kommer att stanna kvar länge i de många prominenta gästernas minne!

I tisdags kväll lanserade Panos Panagiotis Papadopoulos sin självbiografiska bok:
Panos – My life – My Odyssey.

Eventet anordnades av Erwik Communication. Varmt Grattis till ännu ett ”Alla var där” event! ⭐️⭐️

Men allra mest. Tack för att jag fick vara en del! Tack för att jag ännu än gång fick klä mig i en utav de mest sprudlande och färgstarka kreationer. Ännu en gång signerad one and only Peter Englund. ❤️ För vad kan väll kunna vara mer självklart än att komma iklädd en Panos Papadopoulos baddräkt för att hylla fenomentet himself liksom.

Lite mer om legenden Panos himself. Denna ikon som få säkert har missat.

Panos officiell grundades 1986 och resten är historia!

”Alla ville bli hans modell”
Hans kreationer tog sig över hela världen.
Inte bara i alla kvinnors och sedermera även mäns resväskor.
Varumärket Panos Emporio färdades också över alla kontinenter.

Panos Emporio har hyllats för sina visningar, modeller och en framgångssaga som sträcker sig över decennier.

Varumärket är lika självlysande som personen bakom det.
Samtidigt som alla vet hans namn, är det få som känner till hela hans livshistoria.

I självbiografin PANOS berättar Panos Papadopoulos för första gången alla sina hemligheter. En livsresa
berättad med samma passion som Panos brinnande glöd för mode.

Som 70-talist växte jag upp i den era där just en baddräkt från någon Panos
kollektion var inte bara hett eftertraktad utan också just en status symbol. Glömmer aldrig hur årets Panos katalog med de nya baddräktsmodellerna snabbt blev en snackis i skolan. Hur man väldigt gärna ville efterlikna någon av de många oerhört vackra och förmodligen handplockade modellerna. Panos gjorde skillnad i de flesta åldrar redan då. Något som fortsatt genom åren och nu senast med en efterlängtad och självbiografisk bok.

Och halvvägs in genom denna ikoniska berättelse är jag fortsatt fascinerad. Tack för att du delar med dig bästaPanos Panagiotis Papadopoulos.

Eftersom jag inte tidigare läst på mycket om Panos historia delar jag nedan text hämtad från Wikipedia.

Missa inte denna bok väl värd sin läsning!

Bilder nedan ett axplock från tisdagens bokrelease och event.
// Therése
”INNOVATION, KVALITÉ OCH STIL

Historien om varumärket PANOS EMPORIO är i stor utsträckning historien om grundaren, Panos Papadopoulos, och det är en berättelse om passion och viljestyrka. När Panos tvingades fly från sitt hemland Grekland på grund av hans politiska ståndpunkt skapade han ett badklädesimperium i hans nya land Sverige på rekordtid. Genom att introducera en vinnande kombination av innovativ design, skickligt entreprenörskap och banbrytande marknadsföring lyfte han snart märket till en världsledande position.

VARUMÄRKET
Varumärket PANOS EMPORIO är baserat på koncept av innovation, stil och kvalité. Vi tillämpar dessa värden i varenda detalj i allt vi gör; i utseendet och känslan av vårat mode, i uppvisningen av våra kollektioner, i riktningen av våra modeshower, och i sättet vi bemöter våra kunder på.

 

Bild ovan av @cawamedia

Nedan privata bilder Therése Neaimé

.

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."