GALA magasin
You Are Reading
Ny säsong av Heartbeats
0
Film & TV

Ny säsong av Heartbeats

Den 17 november kommer en ny säsong av dramaserien Heartbeats på TV4 Play med unga stjärnskott som Nora Rios (Kalifat, Heder, Beck), Simon Edenroth (En man som heter Ove, En midsommarnattsdröm, Kulla-Gulla) och Felicia Truedsson (Avgrunden, Young Royals, En del av dig). Linn Mannheimer står för manus och regi.


– Denna säsong skrev nästan sig själv då jag befann mig i en liknande livssituation. Det roliga med Mio och Anders är att man både älskar och stör sig på dem på samma gång. För de är mänskliga! Och fy vad ont det gör att vara människa ibland. Heartbeats är en dramaserie för alla som upplevt den stora kärleken och vet hur brutal den kan vara, säger Linn Mannheimer, regissör och manusförfattare.

I första säsongen ledde ett one night-stand till en oplanerad graviditet. I andra säsongen får vi följa Anders, Mio och Mios bästa kompis Katja när de måste ta konsekvenserna av den oskyldiga flirten.

– Jag tycker att alla som gillar drama ska se Heartbeats! Det vibrerar minst sagt om skådespelarnas insats, säger Lisa Dahlberg, exekutiv producent på TV4.

Foto: TV4