GALA magasin
You Are Reading
Ny Limited Drop från Bang & Olufsen Atelier
0
GALA deluxe

Ny Limited Drop från Bang & Olufsen Atelier

Bang & Olufsen Atelier är synonymt med det absoluta toppskiktet inom ljudhantverk, och nu presenterar man en Limited Edition av Beosound 2 samt Beoplay EX i färgen Northern Sky Turquoise. De blå nyanserna i Northern Sky Turquoise är både lugnande och fängslande och påminner om en vinternatthimmel. Färgskiftningen som appliceras på Beosound 2 rör sig från en iskall blå nyans till en djupare himmelsblå, vilket ger en förnimmelse av norrskenet. Med sitt karakteristiska hifi-ljud och brusreducerande funktioner levererar Beoplay EX en överlägsen lyssningsupplevelse.

På grund av sin mörka nyans och höga mättnad har Northern Sky Turquoise-färgskiftningen på Beosound 2 anodiserats för hand, säger Christian Bauers, chef för Bang & Olufsen Atelier.
”Varje Beosound 2 anodiseras noggrant en och en enligt en utarbetad och precis metod, där aluminiumdelen långsamt doppas upp och ner i det turkosa färgbadet. Hastigheten med vilken operatören doppar delen ökar gradvis i takt med en metronom när den sänks djupare ner i färgbadet, vilket säkerställer en hög mättnad i toppen och en subtil finish i botten”.

Beosound 2 3rd Gen. 0003 Limited Edition Northern Sky Turquoise
Produktionen kommer att vara begränsad till 100 Beoplay EX-hörlurar och 48 Beosound 2-högtalare.

Pris och tillgänglighet

Beosound 2 3rd Gen Atelier Northern Sky Turquoise (56 990 kr ) och Beoplay EX Atelier Northern Sky Turquoise (7 299 kr) finns tillgängliga online och i utvalda butiker i Sverige och övriga EMEA .  Mer information finns på www.bang-olufsen.com

Bang & Olufsen är ett lyxvarumärke inom ljud, som grundades 1925 i Struer, Danmark, av Peter Bang och Svend Olufsen, vars hängivenhet och vision fortfarande är grunden för företaget. I nästan ett sekel har Bang & Olufsen tänjt på gränserna för ljudteknik och företaget fortsätter att ligga i framkant när det gäller akustisk innovation.
Idag kännetecknas varje Bang & Olufsen-produkt fortfarande av den unika kombinationen av vackert ljud, tidlös design och oöverträffat hantverk. Företagets innovativa och progressiva produkter säljs över hela världen i Bang & Olufsen-butiker, på bang-olufsen.com och hos utvalda återförsäljare. Företaget sysselsätter cirka 1 000 personer och är verksamt på mer än 70 marknader. Bang & Olufsens aktier är noterade på NASDAQ Copenhagen A/S.