GALA magasin
You Are Reading
Nu öppnar The Museum by NAOM upp sina dörrar i Stockholm
0
GALA tipsar

Nu öppnar The Museum by NAOM upp sina dörrar i Stockholm

Stockholms nästa pionjär inom kreativitet, kultur och innovation öppnar museum: The Museum by NAOM. Den 20 juni slår The Museum by NAOM upp sina dörrar på Sergelgatan 8-10 mitt i centrala Stockholm. Bakom satsningen står Angelica Broman, VD, och Janne Broman, medgrundare till Fotografiska och Paradox Museum Stockholm.

Janne och Angelica Broman.

En ambitiös satsning
The Museum by NAOM bjuder in sina gäster på en resa genom en mängd olika uttryck där det fysiska och digitala möter varandra och kombineras, om vartannat. The Museum by NAOM erbjuder en digital, immersiv upplevelse med en installation på 25 projektorer som projicerar en enda bild i en 360-gradig vägg- och golvprojektion. Den första utställningen är signerad ARTECHOUSE – det amerikanska produktionshuset kända för sina immersiva installationer.

Så här såg lokalerna ut under arbetets gång.

Utställningar som engagerar och utmanar
Med 7 öppningsutställningar och 14–20 utställningar årligen vill The Museum by NAOM bjuda in till en föränderlig, nyskapande och engagerande arena, inte minst för en samhällsreflekterande dialog. Janne Broman, medgrundare på NAOM delar, ”Vi vet hur populärkultur kan gripa tag och driva förändring, och det kommer att synas i flera av våra initiativ.”

Angelica Broman, VD.

Mer än ett museum
The Museum by NAOM är mer än en utställningsplats. “Det är ett levande epicentrum för idéer och innovation. Museet är dessutom bara början för NAOM” säger Angelica Broman, medgrundare och VD på NAOM. I samband med öppningen av The Museum lanserar även The Store by NAOM, en designbutik i anslutning till museet som kommer att erbjuda allt från AI-genererad parfym till kurerade designsamarbeten. Under hösten 2024 lanserar NAOM ytterligare koncept och satsningar.

Om The Museum by NAOM
● The Museum by NAOM välkomnar gäster från och med den 20 juni 2024. ● Adress: Sergelgatan 8-10, Stockholm.
● Öppettiderna i sommar: Måndag-söndag, 08.00-22.00.
● Pris för entrébiljett: 185-235 kr.
● Förväntat besökarantal: 500 000 per år.