GALA magasin
You Are Reading
Mot ”The Big Apple”
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Mot ”The Big Apple”

Sååååå pirrigt nu börjar resan mot New York där jag ska träffa volontärer som jobbar med hemlösa och hjälper ca 1000 st om dagen ,  familjer, missbrukare, hemlösa och äldre , det är såååå många som har fått det tufft efter pandemin i usa där är det inte samma skyddsnät som det är i Sverige

så jag förbereder mig för jobbiga saker , Jag ska ta in allt och sen skriva dagbok typ om mina upplevelser som så småningom kommer bli i  min nästa bok -alltså inte hela boken hahahahaahha men ett kapitel kanske

jag ska försöka prata med många och höra hur dom hamnade där mm
så detta blir viktigt

jag ska även så klart njuta av NY och se lite roliga saker , sist jag var där så jobbade jag med personskydd och såg den finare delen

jobbade med en riktigt cool livvakt som heter Terry som jobbar med dom stora världsstjärnor som Russel Crowe  och andra

 

han bor i NY ( livvakten ) så han ser fram i mot att träffa mig , man blir väldigt goda vänner när man delar mycket tid och han har jag känt väääääääldigt länge , kan hända att jag känt på honom med hahahahaahhahah

 

men när jag kom till incheckningen så blev jag uppgraderad på grund av en fantastisk människa ❤️tack M du är sååååååå fin

så nu Mina vänner börjar äventyret

 

staye tuned