GALA magasin
You Are Reading
Kron­prinsessan närvarade vid konferens om rygg­märgs­skador
0
Kungligt

Kron­prinsessan närvarade vid konferens om rygg­märgs­skador

Victoria

Idag närvarade kronprinsessan Victoria vid Nordic Spinal Cord Societys återkommande konferens om ryggmärgsskador och rehabilitering. Även denna dag klädd i en härligt färgstark kostym med matchande skor. 

Kronprinsessan
Kronprinsessan togs emot av Claes Hultling, vd för stiftelsen Spinalis.

KronprinsessanKronprinsessan

I år stod stiftelsen Spinalis värd för konferensen som arrangeras vartannat år av de nordiska länderna och samlar drygt 300 forskare och kliniker. Kronprinsessan närvarade vid inledningen av konferensen för att ta del av senaste nytt inom ryggmärgsskadevård och rehabilitering.

Kronprinsessan

Nordic Spinal Cord Society (NoSCoS)– är en nordisk sammanslutning av yrkesverksamma med särskilt intresse för rehabilitering efter skador och sjukdomar i ryggmärgen samt hantering av tillstånd och konsekvenser relaterade till dem.

Kronprinsessan
Kronprinsessan tillsammans med sjukhusdirektör Björn Zoëga, vd Claes Hulting och finansregionråd Irene Svenonius vid NoSCoS konferens.

NoSCoS är anslutet till ISCoS, International Spinal Cord Society, och deltar i dess verksamhet som regional representant för Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige.

Foto: Swedish Press Agency