GALA magasin
You Are Reading
Kristin Kaspersen om hur hon byggde upp självkänslan och förändrade sitt liv
0
Boktips

Kristin Kaspersen om hur hon byggde upp självkänslan och förändrade sitt liv

Kristin Kaspersen

Författaren och folkkära tv-profilen Kristin Kaspersen är tillbaka med en ny personlig bok om resan till att bli en bättre ledare i sig själv. Boken ”Vägen till att leda mig själv – via stigar, berg och snår” släpps inbunden den 11 december och som ljudbok 28 december.

Till sina 250 000 följare på Instagram delar Kristin Kaspersen dagligen med sig av sina tankar och insikter kring familj, hälsa, träning och välmående. Med tiden har hon insett att det handlar om att leda sig själv. Nyfikenheten ledde Kristin Kaspersen in på flera utbildningar inom coachande ledarskap, vid sidan av terapi och medveten träning.

I den här boken utforskar hon det spännande sambandet mellan tanke och kropp, och hur vi genom att leda oss själva kan bli bättre på att ta ansvar i allt som händer, på jobbet, i relationer, ja, i hela livet. Kristin berättar på ett personligt sätt om hur hon hade självförtroende, men saknade självkänsla. Och hur hon byggde upp självkänslan och förändrade sitt liv. ”Jag börjar, det börjar med mig, och jag tar fullt ansvar för det.”

Ur innehållet:

• BEKRÄFTELSE – hur kan jag bekräfta mig själv?

• FÖRVÄNTAN – vad kan jag ta ansvar för?

• RÄDSLA – hur hanterar jag mina rädslor?

• LEDA MIG SJÄLV FÖRST – innan jag leder andra

• KONFLIKTER – hur jag leder mig genom dem

”Mitt liv är mitt ansvar. Det här är tankar, verktyg och kunskap som hjälpt mig. Kanske väcker jag nyfikenhet hos dig om vad du vill göra för att må ännu bättre.” – Kristin Kaspersen

Boken innehåller också över 60 nytagna foton av Kristin själv.

Om författaren:

Kristin Kaspersen är en av landets mest folkkära tv-profiler och har arbetat som programledare sedan 1992. Hon är också en populär moderator och föreläsare och har skrivit flera böcker om hälsa, kost och träning, bland andra Stark i kropp och själ (2013), Good food (2015) och Good morning (2017). Hennes senaste bok, Tacksamhet (HarperCollins) har hittills sålt i närmare 15 000 exemplar.

Foto: Magnus Ragnvid