GALA magasin
You Are Reading
Hummerfestival på Brittiska Jungfruöarna
0
Resor & Hotell

Hummerfestival på Brittiska Jungfruöarna

Sätt kurs mot Brittiska Jungfruöarna till den idylliska ön Anegada för en oförglömlig helg i paradiset på BVI Lobster Festival 2023. Denna årliga gastronomiska händelse som äger rum den 24-26 november lockar besökare från när och fjärran med sitt löfte om soliga stränder, korallrev, fantastiskt fiske och framför allt den världskända Anegada-hummern.

Festivalen som varar i tre dagar är en smakupplevelse utöver det vanliga. Nyligen fångade humrar används av skickliga kockar för att skapa de mest delikata rätterna. Och besökare kan njuta av en fest av smaker medan de omges av den energigivande livemusiken som festivalen också erbjuder.

Men BVI Lobster Festival är inte bara en kulinarisk fest – det är även en möjlighet att utforska den natursköna ön Anegada. De vita sandstränderna och de fantastiska korallreven är en lockande kuliss för de som älskar havet. Och fiskare kommer att uppskatta de utmärkta fiskeplatserna runt ön.

Festivalbesökare kommer också att ha möjlighet att beundra lokal konst och delta i ö-firandet, allt medan de promenerar längs de vackra stränderna.

BVI Lobster Festival 2023 är en chans att uppleva det bästa av Anegada, med dess kulinariska skatter och natursköna skönhet. Så markera datumen i kalendern och gör dig redo att njuta av en smakfull och minnesvärd helg i paradiset. Och om du inte kan komma i år kan du planera ett besök nästa år under den fjärde helgen i november.

För mer information: https://www.bvitourism.com/events/anegada-lobster-festival

Brittiska Jungfruöarna (BVI) är känt som en destination rik på oupptäckta upplevelser. Ögruppen består av ca 60 öar och ligger i den nordöstra regionen av Karibiska havet. Med ett stort utbud av påkostade privata villor och lyxiga boutiqueanläggningar råder det ingen brist på boende att välja mellan, oavsett om du är på semester eller deltar på ett MICE evenemang. BVI har länge hyllats som världens segelhuvudstad för dess utbud med de otaliga båtcharteralternativen (barbåtar, bemannade motorbåtar & traditionella segelbåtar) samt en rad upplevelser som specialiserar sig särskilt på båtliv. BVI erkänns ständigt med utmärkelser, inklusive ”Top Islands in the Caribbean, Bermuda and the Bahamas” i Travel + Leisure’s World’s Best Awards 2020 och är placerat nummer 2 på New York Times eftertraktade ”52 platser att resa till under 2020” -lista och rankning ”# 1 Bästa stället att besöka i Karibien” av US News & World Report 2017, 2018 och 2019.