Sommaren och hösten må vara över, men det betyder inte att grillsäsongen måste ta slut! Den friska luften, de rökiga dofterna skapar en svårslagen grillstämning, men de kalla temperaturerna kan upplevas som en utmaning när det gäller att få till grillningen. Varför inte grilla ribs och korvar till årets julbord? Och hummer till nyårsfesten! Experterna på Ninja, innovatörer inom köksmaskiner, delar med sig av sina bästa tips för att göra vinterns grillning både enkel och njutbar:
1. Ta vara på säsongens ingredienser:
2. Förbered inomhus: Hacka grönsaker, blanda marinader och duka bordet innan du går ut. Det sparar tid och gör grillningen mer effektiv.
3. Välj rätt grill: När temperaturen sjunker kan det vara svårt att hålla tillräcklig värme på en traditionell grill. En elgrill, som Ninja Woodfire PRO XL Electric BBQ, gör det enklare att nå och bibehålla optimala temperaturer. Med en inbyggd matlagningstermometer övervakas temperaturen i Woodfire PRO för att säkerställa perfekt tillagat kött och fisk.
4. Håll dig varm: Att grilla ska vara ett nöje, inte en kamp mot kylan. Klä dig varmt och placera grillen i lä. En varm dryck i handen höjer mysfaktorn ytterligare.
Ninja Woodfire PRO är en elektrisk utomhusgrill med Woodfire-teknik. Den bränner äkta träpellets för att skapa en autentisk, rökig grillsmak. Grillen är utrustad med en digital tillagningstermometer för att säkerställa perfekt tillagade rätter, oavsett om du grillar kött, fisk eller grönsaker. Med fyra mångsidiga tillagningsfunktioner – BBQ-grill, rökgrill, luftfritös och ugnsstekning – kan du enkelt anpassa din matlagning efter dina önskemål och behov.