GALA magasin
You Are Reading
Hemma ❤️
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Hemma ❤️

 

visst är denna bild vacker ? den tog jag på centralbron på väg från soppköket

 

Lite Mycket har det vart  på sistone , och då menar jag med allt..

Mycket tankar och mycket jobb

Jag älskar verkligen mitt jobb och brinner för det , men nu på senaste har jag drömt om sand mellan tårna, solnedgång bakom horisonten och jag sitter på min balkong och njuter i ett varmt land men drömmen vore en egen bungalow på en vit sandstrand egentligen ,och åka alldeles ensam, jag vet inte vad det är, men jag älskar att resa själv?konstigt egentligen men skönt Jag måste ha havet nära mig , jag är kräfta kanske därför hahahahhaahahhah och kanske tänker en del nu…my god va ytlig hon är som drömmer om utomlands och sol när hon jobbar med fattiga ….så tänker vissa för jag får minsann inte unna mig något utan mångas åsikter ska ni veta ..helst  ska jag va hemlös själv då nöjer dom Sig kanske

NU TILL NÅGOT ANNAT🦊

 

-Blir inte ni stressade av att se allas perfekta liv på sociala medier ? jag blir det för jag vet att många har en fasad och tänker varför dom inte kan visa en dålig dag ?rasar deras fasad då eller vad ? Jag vill se nyvakna ansikten och stökiga hem och mer knubbisar….varför  jagar alla den perfekta kroppen tex…ok självklart inte alla nu okej men många influenser och kändisar

Det  jag tycker är mest löjligt är när en smal tjej står och spänner ut magen eller när dom  sitter ner och spänner ut den och säger att dom visst har tjock mage och att det är okej? Hmm jag tycker att det verkar som om dom tävlar om vem som är smalast , det är som att extra smal är modern igen ? fattar inte

-och när man serdom här jätte smala vackra tjejerna har på sig höga trosor eller tights och själva resåren är för stor till och med och då har dom liksom Xl SMALL på sig….det är ju inte sunt

Men vad är det sunda idealet ? kan någon berätta det för mig Vart är vi på väg….Jag kämpar på att bli sundare men i mina ögon är det inte att bli spinkig, Jag har problem med ryggen och jag vill bara bli lite mindre runt magen …där sitter mitt fett mest och det gör att det är så svårt att klä Sig snyggt med såååå breda höfter ..och magen my god hahahahahahahahah

-men jag vill ändå att det ska vara kurvigt och mjuka former , det är vackert i mina ögon

en som verkligen hade vacker kropp som var en superstjärna det var ju Marilyn Monroe ,Anita Ekberg och flera andra …..Det är mitt tycke så klart …allas smak är olika

well nog om det:

 

 

 

Sitter här och kollar på mina katter , Nipsy och Cheetsny dom 2 är 16 år nyss fyllda dom visar inga direkt ålderskrämpor, busar, myser mm så snälla Gud låt dom leva länge till Jag har ju 3 till hahahah 2 katter som är unga och sen lilla lakrits som kommer busa lääääääänge

 

Ännu ska jag svara på massa mail kramis