GALA magasin
You Are Reading
Helgens bestyr❤️
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Helgens bestyr❤️

 

 

WOW denna helg va såååååååå trevlig, blev jobb fast det va lördag,

Vi (VidDinSida) har gjort en insamling till en kvinna som har sämre pension än sin hyra och det är ju fruktansvärt , att varje månad söka hjälp och att hennes dotter som själv är utbränd med 2 små barn behöver hjälpa sin mamma varje månad har vart tufft för dom , Tänk hur vissa måste kämpa, tänk att vara pensionär och alltid ha ont i magen …..

Att behöva kämpa för att klar sin hyra bara en sån sak och när dom söker en mindre lägenhet så går det inte pga att hyresvärden inte vill ta in någon pensionär som inte har en inkomst …så drömmen i min värd vore i min värld att när man blir 60 plus så ska möjligheten vara att man kan komma in på ett seniorboende där hyran och allt är anpassat för att man kan bli gammal,dålig ekonomi mm,  trösklar tas ort, större dusch och hiss mm allt som är bekvämt och dom finns , men kostar massor

 

Så   allt precis allt kostar så mycket pengar att man blir galen, vi får se hur länge jag pallar bo i min älskade  lägenhet , jag bor högst upp och ingen hiss …mina trappor är döden men i huset bredvid finns det hiss …helt sjuk

Tunnelbanan:

Jag har ju redan en trasig kropp pga av alla år i tunnelbanan , det har slitit ut många kollegor, vi bär 10 kilo på höften typ och ryggen…bältet som har handfängsel , batong (bonovi)en sån där man slår ut men en (modernare variant)  och radion, skyddsväst och nycklar ..plus stengolven vi nöter  ut 12 timmar per pass, bilpatrull , ut och in i bilen, brottningsmatcher, lyfta berusade av och ur , släpa med redlösa som vägrar va medgörliga och i bland funkar inte hissarna på stationerna ja då är det trappor, rulltrappor, mycket lyft och kroppen tar stryk …

ja det är bara lite av hur ett pass ser ut , och samma för poliser, räddningspersonal , våra kroppar tar stryk

sen allt våld man råkar ut för…sen finns det så klart kollegor som inte ska vara  vakter herregud i bland har man träffat på kollegor som har fel jobb.

 

-Jag älskade mitt jobb för att jag älskar att skydda och hjälpa och det är så sällan jag nånsin behövt använda riktigt våld , jag har nog aldrig fått en riktig smäll som är riktad mot mig och då ska ni veta att jag har jobbat i krogen som dörrvakt massa år på Cafe Opera, Spy Bar , sturehof ..och alltid älskat det

 

Men nog om detta , jag har haft en fin helg, i går fick jag svika soppköket för jag fick en inbjudan av Pernilla Wahlgren till hennes show :Happy Ending och herregud vad jag har skrattat OMG hon och hennes gäng asså wooooooow

så i dag är jag på kontoret ,redan  haft 2 möten, och hunnit med naprapaten (Jag går till NaprapatLandslaget) det ligger ett i hammarby sjöstad dit jag går  och Erika hon är helt fantastisk , för mig som har svårt att  klä av mig naken framför folk typ så känns det så naturligt hos henne…kan verkligen rekommendera dom ❤️

 

I helgen ska jag till Göteborg jag ska till Mello fatta …min kompis har gjort en låt tillsammans med några andra och den låten med artist ska sjunga och jag ska dit,  jag är bjuden på en helhelg med stjärnglans….så fint

 

ok nog om det nu är det staty middag här på gården vi hör sen pööösssssss

 

ps ni kan ju alltid köpa min bok så få ni läsa om mitt galna liv 😂