GALA magasin
You Are Reading
Guldbaggegalan 2021: Äntligen glitter & glamour på röda mattan!
0
Vimmel

Guldbaggegalan 2021: Äntligen glitter & glamour på röda mattan!

Guldbaggegalan 2021

Vi är inte bortskämda med glammiga röda mattan-bilder i dessa pandemi-tider men på gårdagens Guldbaggegala var det i alla fall några som spred glitter & glamour. Och vilka härliga kreationer tjejerna bjöd på. Här har vi valt kvällens glammigaste outfits.

 

 

 

Wow! Shima Niavarani har tagit sig an en sportig outfit och förvandlad den till en riktig galasmäll! Så glamoröst, eget och trendigt! Dessutom fullkomligt tindrar hon i det stora halsbandet. Heja Shima!

Guldbaggen

Amie Bramme Sey

Här har vi en riktigt djärv slits och jag kan inte låta bli att gilla det! Riktigt fint matchat med det raka, utsläppta håret och de glittriga skorna men möjligen hade den draperade klänningen kunnat vara i en annan färg.

 

Dilan Gwyn

Vi alla vet ju vid det här laget att den lilla svarta alltid är ett säkert kort och självklart bär Dilan Gwyn upp den här tylldrömmen superfint. Fint matchat med den glittriga clutchen och de svarta skorna. Här hade det varit superfint med rött läppstift.

 

 

 

Ina Lundström

 

Vilken färgklick! Det var garanterat ingen som missade Ina Lundström på röda mattan i sin outfit. Jag gillar att hon valt en lite sportigare look men hade gärna sett ett par skor i en dovare färg för att de inte ska konkurrera med klänningen.

Fanna Ndow Norrby

 

Åh vad jag längtar till sommaren när jag ser Fanna Ndow Norrbys romantiska sommardröm till klänning. Hon är som tagen ur en blomstrande äng. Jag hade dock gärna sett en annan färg på skorna än grön.

Lena Endre

 

Här har vi en riktigt avslappnad och cool look. Lena Endre kör helsvart och bryter av med röda naglar och silvrigt kedjehandtag på väskan. Snyggt men jag saknar glamour.

Henrik Schyffert & Uje Brandelius

Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

Inga överraskningar när det kommer till Henrik Schyfferts outfit heller men vad gör väl det. Det är snyggt och elegant och helt klart värdigt Guldbaggegalan. Pluspoäng till den blå sammetsflugan!

Uje Brandelius kör den lite mer avslappande stilen. Det är snyggt och lite tråkigt – men skorna glänser i alla fall.

Rojda Sekersöz

Foto: PELLE T NILSSON / SPA

Nejmen dra mig baklänges. Nu snackar vi definitivt! Jag fullkomligt älskar allt med Rojda Sekersözs outfit. Skorna, den fantastiska tyllklänningen, den höga halsringningen och det strama håret! Sekersözs är en sol Guldbaggegalan helt klart behöver!

Foto: Pelle T Nilsson/ SPA