GALA magasin
You Are Reading
Grattis prins Alexander – åtta år idag!
0
Kungligt

Grattis prins Alexander – åtta år idag!

Prins Alexander, den älskade, busige och charmige sonen till prins Carl Philip och prinsessan Sofia, firar idag sin åttonde födelsedag. Lillprinsens uppväxt har varit en källa till glädje och stolthet för prinsparet. På sin åttaårsdag önskar vi prins Alexander all lycka och välgång och må hans dag fyllas med kärlek och glädje från familj och vänner. Grattis på födelsedagen, prins Alexander! Här har vi valt ut några av GALAs favoritbilder på lillprinsen och hans familj.

Sedan prins Alexander kom till världen har hans föräldrar har valt att hålla honom nära och skydda honom från alltför mycket offentlighet, vilket har resulterat i en varm och privat atmosfär kring hans uppväxt. Under åren har prins Alexander visat sig vara en lekfull och nyfiken pojke. Han har deltagit i offentliga evenemang tillsammans med sin familj, där han alltid har charmat med sitt leende och sin uppmärksamhet. Hans närvaro har blivit ett välkommet inslag i kungahusets representation och har skapat en positiv koppling till kungahuset.
Förutom sina offentliga åtaganden är det känt att prins Alexander är en älskad storebror till sina bröder, prinsarna Gabriel och Julian. Tillsammans utgör de en liten men viktig del av den svenska kungafamiljen, och deras närvaro är ett tecken på fortsatt hopp och framtid för monarkin i Sverige.

Foto: Swedish Press Agency och Kungahuset