GALA magasin
You Are Reading
GALA tipsar: 5 fina baddräkter
0
Shopping

GALA tipsar: 5 fina baddräkter

Baddräkt
Artikeln innehåller reklamlänkar – Läs mer här >

En underbar sommar som denna blir det såklart mycket bad och då kan det vara bra att ha fler än en baddräkt. Smart att använda baddräkten som topp också extra varma dagar. Har har vi valt ut våra fem favoriter just nu. Har du tur så är just din favorit dessutom på rea. 

Baddräkt

Denna baddräkt är rak i kupan med en lätt padding och utan bygel. Baddräkten är rak i ryggen med justerbara axelband. Pris och mer info här.

Baddräkt

Lätt stöd och normal skärning i benen gör denna baddräkt till det självklara valet på din semester. Passar en liten till stor byst. Pris och mer info här. 

Baddräkt

Draperingen under bysten ger dig stöd och de breda axelbanden gör den bekväm och optimal för alla kroppar. Passar alla byststorlekar. Gjord i det exklusiva tyget econyl tillverkad i italien. Pris och mer info här.

Baddräkt

En tidlös baddräkt som passar alla kroppar och tillfällen. Med ett inbyggt stöd för bysten samt ett stödnät på framsidan som håller magen på plats känner du dig bekväm. Kan bäras med eller utan axelband. Pris och mer info här.

Baddräkt

Baddräkt med stor CW-logotyp framtill. Pris och mer info här.