GALA magasin
You Are Reading
Fullt hus
 🌾
0
Blogg - Therése Neaimé

Fullt hus
 🌾

A full house
 🌾

PĂ„ onsdag stĂ„r jag pĂ„ scen igen! I eget regi. Ännu en milstolpe. ”FrĂ„n Las Vegas till Stockholm”. TalesĂ€ttet ”allt Ă€r möjligt” gör sig pĂ„mint Ă€nnu en gĂ„ng. Älskar att leva sĂ„. Drivs av att liksom bevisa att det Ă€r just det. Möjligt! Antingen det innebĂ€r att skaffa Ă€nnu ett barn vid 53 eller att faktiskt ta sig hela vĂ€gen till just Las Vegas med 4 barn för att dĂ€r framföra en egen show.

Sedan december 2022 har vi Àven fyllt 3 venues med mer Àn 600 gÀster.

PÄ onsdag Àr det dags igen. Denna gÄng pÄ Biblioteket Live. Med mer Àn 500 i publiken ser jag fram emot att dela scenen med ett fantastiskt gÀng kollegor! Dansare, artister, modeller, musiker m.m. Ja det blir Àven en hel del överraskningar. Tacksam! Lycklig!

Som ensamstÄende till fyra krÀver det en hel del multitasking. Planerandet av Scen klÀder. Designa en En WALL för fotograferingen. Snittar, Bubbel, Goodie bags. TÀvling. Korreografier. Smink. Screen content. Setlist och rep med musiker. Filmare och fotografer. En hel del för en person att övervaka / sy ihop. För att sedan Àven inta scenen.

Dock inte med all ovÀrderlig hjÀlp frÄn de jag kallar mina nÀra. Inte möjligt utan. Men ÀndÄ.

Allt detta Àr nÄgot jag Àlskar. Om och om igen och med oförminskad passion.

Denna gÄng Àr dock nÄgot smÄtt annorlunda. Min och vÄr bÄt gungas rejÀlt av nÄgot som vi inte riktigt rÄr pÄ. LÀtt att vara stark nÀr alla parametrar stÄr raka. SvÄrare nÀr nÄgot grundlÀggande och tryggt inte riktigt kan tas för givet.

Jag har kommit en lÄng vÀg. Med det enda möjliga mantrat inprÀntat i ryggmÀrgen. Sedan barnsben.

– Vad gör vi aldrig Tessan?

– Vi ger aldrig upp!!

PĂ„ onsdag lovar jag sjunga frĂ„n djupet av min sjĂ€l. För alla de jag Ă€lskar! ❀

Tack för att ni finns och för ert allas fantastiska support! Berör min sjÀl pÄ djupet.

Min Àlskade mamma och pappa lÀrde mig en gÄng nÄgot vÀldigt viktigt i livet.

– Man bjuder tillbaka Tessan. Alltid! Och tar hand om de som Ă€lskar en pĂ„ riktigt!

PĂ„ onsdag kommer jag göra precis det. Ännu en gĂ„ng. Och jag kommer göra det om och om igen! Skapa! Med hjĂ€rtat! Och bjuda in. För att det Ă€r det enda jag tror pĂ„. Det mest vĂ€rdefulla kommer inte gratis!

PĂ„ onsdag blir det fullt hus! Ännu en gĂ„ng! đŸ™â€ïžđŸ™ Ödmjuk! Tacksam!

Tusen tack ocksÄ till alla som köpt biljett! För ert support och kÀrlek!
För er som funderar pÄ det:

https://www.ticketmaster.se/artist/therese-neaime-fran-las-vegas-till-stockholm-biljetter/1279063

Varmt varmt vĂ€lkomna!!!! ❀❀❀

 

Dela gÀrna

About Author

Tror du att allt Àr möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan vÄga Àven om du Àr rÀdd?

Therése Neaimés svar pÄ dessa frÄgor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése vÀxte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag Àr hon en sÄngare, lÄtskrivare, skÄdespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestÀmde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgÄngsrik elitfriidrottare i unga Är. "Att vara en elitidrottare lÀrde mig att med hÄrt arbete och fokus kan du uppnÄ en hel del", sÀger Therése. "Det förbÀttrade ocksÄ mitt sjÀlvförtroende och min kÀnsla för vem jag Àr." Hon har tillÀmpat detta tÀnkesÀtt pÄ sitt liv Ànda sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bĂ€sta versionen av oss sjĂ€lva. Att följa sin dröm kan vara svĂ„rt – men att inte göra det skrĂ€mmer mig Ă€nnu mer." Det Ă€r dĂ€rför TherĂ©se aldrig har begrĂ€nsat sig till att vara "bara" en sĂ„ngare, en skĂ„despelerska eller en talare. NĂ€r hon bestĂ€mt sig för att prova nĂ„got nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjĂ€rtat. "En grundtalang Ă€r sĂ€kert viktig," förklarar TherĂ©se, "men arbetsmoral, en tro pĂ„ sig sjĂ€lv och en positiv attityd Ă€r lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror pĂ„ att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stĂ€mmer verkligen”, sĂ€ger TherĂ©se. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra sĂ„ mĂ„ste du har varit igenom resan sjĂ€lv”.

I sin förelÀsning "FrÄn dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. BerÀttelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mÄl Àr att inspirera mÀnniskor med hjÀlp av sin musik, sitt skÄdespeleri men Àven med hjÀlp av sitt förelÀsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor vÀrlden över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framtrÀtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framtrÀdanden utsedd till en framstÄende personlighet för att frÀmja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumÀrkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framtrÀtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 sÄg vi henne bla upptrÀda pÄ Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon Àven med LÀnsmusiken i Stockholm med sin egen förestÀllning. Som skÄdespelerska har hon haft huvudroller i bÄde film och teater. Therése Àr ocksÄ författare och har nyligen publicerat sin bok "FrÄn dröm till verklighet".

Förutom sin framgĂ„ngsrika karriĂ€r Ă€r TherĂ©se ensamstĂ„ende mamma till tre barn. Återigen visar hon att det Ă€r möjligt att nĂ„ sina mĂ„l oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstĂ„ende mamma har aldrig hindrat mig", sĂ€ger TherĂ©se. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade hĂ€ndelser sĂ„ ofta det Ă€r möjligt. Jag tĂ€nker att det Ă€r en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."