GALA magasin
You Are Reading
Foreos nyhet förbättrar huden spänst och elastisitet
0
Stil & skönhet

Foreos nyhet förbättrar huden spänst och elastisitet

Foreo lanserar nu BEAR™ 2 Collection som är en helt ny generation av beauty-tech-varumärkes bästsäljande och prisade mikroströmsenheter som minskar djupa rynkor, fina linjer och förbättrar hudens spänst och elastitet. En ny kollektion med utvecklad med innovativ design och avancerad mikroströmsteknologi för en optimal behandlingseffekt på större och mer precisa områden på kroppen och i ansiktet lanseras nu av Foreo.

Kollektionens stjärnprodukt, BEAR™ 2, är världens mest kraftfulla mikroströmsenhet och erbjuder fyra distinkta lägen av mikroström för att maximera behandlingens effektivitet. Genom att tona, lyfta och skulptera ansiktet uppnås en märkbar reduktion av rynkor, slapp hud och pigmenteringar, vilket resulterar i en strålande, fyllig hy med ökad spänst och en jämnare hudton.

Foreo’s enheter ersätter inte plastikkirurgiska ingrepp, men istället för invasiva metoder är behandling med ​mikroström det ultimata alternativet för att åstadkomma en hudföryngrande effekt. I kombination med Foreo’s patenterade T-Sonic™-massage stimulerar BEAR™ 2 Collection’s enheter kroppens naturliga vitaliseringsprocesser som ger ett långvarigt resultat, helt smärtfritt och utan krävande återhämtningstid eller risk för komplikationer.

BEAR™ 2 Collection erbjuder en mångsidig serie av enheter med unika behandlingsfunktioner, inklusive två spännande nyheter; BEAR™ 2 Body och BEAR™ 2 Eyes & lips, designade för att behandla större områden på kroppen samt mindre och mer precisa delar av ansiktet. Kollektionen har dessutom kompletteras med tre nyutvecklade serum från Foreos’s Supercharged™ skincare collection. Varje serum har, med med sin unika konduktiva formula, skräddarsytts för att användas ihop med enheterna, i syfte att förhöja och ​optimera mikroströmsbehandlingen.

Mer information hittar du här: www.foreo.com