GALA magasin
You Are Reading
Flyter på ❤️
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Flyter på ❤️

 

 

Så himla  glad i dag

efter många veckor, månader av tjat på Statsministern så verkar det som han kommer till vårat fina viktiga soppkök snart , så glad att det blir av , viktigt för honom att möta dom som kämpar för att överleva och dom som hans regering ska hjälpa , det går dock inte så bra 🤣 inte hans fel så klart utan det är hela den politiska skaran 🤣❤️

 

Alla partier som suttit där uppe och varit våra styrande i massa år har faktiskt misslyckats‼️

 

För att  bli gammal i Sverige ska ju vara en trygghet och för mig så ser jag det som att man SKA ha råd att åka på semester, att umgås med vänner, familj och inte ha ont i magen för om man ska kunna betala hyran ? Elen som skenar och matpriser MAN SKA HA RÅD ATT BLI GAMMAL

 

Vi har runt 130 per gång med pensionärer 2 ggr i veckan i våra soppkök, och på gården i Kärrtorp 5 dagar i veckan där är det också fullt , dom får äta sig mätta och känna gemenskap!! Ensamheten dödar likaväl som fattigdom

Att känna sig sedd är viktigt för alla

varje dag får jag Mail från äldre som lever i misär och verkligen har tappat livsgnista och vågar inte be om hjälp men tillslut finns det ingen utväg, dom sträcker ut en hand och tack gode gud för det ❤️

vi kan inte hjälpa alla Men väldigt många 🙏

Nästa vecka ska jag ha bokmöte med mitt förlag så vi kan planera hur nya boken ska ta form och hur den ska bli❤️spännande

Det händer en del spännande saker och jag är så tacksam och förväntansfull för framtiden

 

i dag fick jag även förfrågan om ett spännande samarbete , så det ser lovande ut och jag kommer ju närmare  min dröm hela  tiden

sen i april så ska jag norröver på boksignering

Men i dag är jag här på gården och myser med våra äldre och djuren

kram ❤️

 

Ps följ mig gärna på instagram också: tunnelbanenettan