GALA magasin
You Are Reading
Estetiska institutet i Stockholm
0
Blogg - Angelinas Upper East Side

Estetiska institutet i Stockholm


Igår gjorde jag en underbar ansiktsbehandling på Estetiska Institutet, som för övrigt är en av mina favorit byggnader i Stockholm. Behandlingen heter Mesoeclat och är en kraftigt hudföryngrande peeling som ger omedelbart resultat. Denna antiaging behandling stimulerar hudens kollagen- och elastinproduktion, stimulerar hudens försvarsmekanismer och neutraliserar fria radikaler. Resultatet blir en jämnare hudton, lyster och reducerade fina linjer och rynkor.
 

Det unika med denna behandling är att peelingen, som består av flera olika ingredienser, inte neutraliseras utan får sitta kvar på huden. En ampull med aktiva ingredienser appliceras sedan över peelingen och behandlingen avslutas med en effektiv vävmask samt specialcreme med pigmentutjämnande, antioxidant och fuktgivande egenskaper. 

Mesoeclat ger direkt resultat men kan med fördel utföras i kur om 5 behandlingar, med två veckors intervall. Resultatet förstärks och förlängs för varje behandling och hudens förmåga att ta upp de aktiva ingredienserna ökar. 

Ingredienser:

Salicylsyra

Alzelainsyra

Allantonin

Urea

Organiskt kisel

Proteochondroitin sulphate

L-karnitin

Lipolinsyra