GALA magasin
You Are Reading
De är årets ungkarlar i ”Bachelor Sverige”
0
Film & TV

De är årets ungkarlar i ”Bachelor Sverige”

Bachelor Sverige

Förra årets säsong av Bachelor Sverige ställdes in – men nu är det äntligen dags! Årets säsong består återigen av två killar som ska tävla om tjejernas uppmärksamhet: Simon Lindström och Sebastian Martinsson.
– Det visade sig vara ett vinnande koncept med konkurrerande bachelors. Tjejerna ska också ha något att säga till om, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent.

Det har blivit dags för två nya killar att vara med om det ultimata kärleksäventyret i Bachelor Sverige. Den första heter Simon Lindström, är 29 år och kommer från Eskilstuna men bor i Stockholm. Han är en ambitiös kille som länge jobbat inom marknadsföring och som nu driver eget företag. Han jobbar även extra som modell. Nu drömmer han om den sista pusselbiten i livet.

– Jag har hittat vad jag vill göra karriärmässigt, men jag saknar någon att dela vardagen med. Det är först nu jag känner att jag är på rätt plats i livet för att verkligen kunna satsa på kärleken. Jag vill hitta någon som är glad i livet och har hjärtat på rätt plats – nu vill jag verkligen bli kär, säger han.

Simons konkurrent i kärleksspelet heter Sebastian Martinsson, är 28 år och kommer från Södertälje. Som ung var han en lovande hockeyspelare som siktade på att bli bäst, men en skada satte stopp för den drömmen. Idag jobbar han på ett läkemedelsföretag och är redo att slå sig till ro.

– Jag är verkligen redo att träffa någon att bli gammal med. Jag är 100 procent seriös med min medverkan, säger han.

Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, avslöjar att årets säsong kommer att bli något alldeles extra.

– Eftersom förra årets inspelningar ställdes in är alla extra taggade nu, och vi har haft extra mycket tid på oss att hitta de perfekta killarna. Simon och Sebastian är båda riktiga hunkar, men de är väldigt olika varandra. Det ska bli kul att se vilka tjejer som söker in, säger han.