GALA magasin
You Are Reading
Då kör vi igen❤️
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Då kör vi igen❤️

Ja detta var ju riktigt roligt måste jag säga 😂…

jag kör på så får vi se om det genererar något spännande …

 

Jag läste i går att Frankrikes president Emmanuel Macron är gift med sin skollärare hahahaha så coolt hon blev kär i honom när han va 16 år och hon visste att det var mannen i sitt liv …okej , mycket intressant och hon är 25 år äldre hihihihihihi well, alla är olika

själv har man bara träffat stolpskott i sitt liv, den ena förre än den andra, droppen var bara när min senaste (8 år sen) åkte och letade upp mammas grav i Färila och fotade den och sa att han minsann  har pratat med henne nu och lovat att han ska ta hand om mig hela sitt liv 😳😳😳😳😳😳

 

Där och då skulle jag dragit, men härdade ut 12 veckor sen gjorde jag slut, och då minsann drog han till mammas  grav  igen och sa att han va arg på mig och att även mamma var arg på mig ?? Jag råkar antingen ut för psykos eller egoister wtf

 

jag har nog aldrig vart i hop med en gentleman i hela mitt liv, aldrig fått uppleva nått romantiskt…Jag klagar inte jag e bara bitter hahahahahah därför jag valt djuren som sällskap i stället

 

många frågar mig varför jag inte har barn, Jag vill inte helt enkelt och har aldrig velat, jag älskar barn men inte för mig, jag har alltid vart en sökare, bott utomlands och jagat äventyr, så därför kanske

Nu är jag trygg och lycklig och älskar hemma, älskar djuren och där jag är i livet…singel så in i helvete har inte hånglat på 9 år men lika glad för det

 

men kanske skulle man behöva en man , mina slemhinnor är väldigt torra sa gyn hahahahahaha klimakteriet heter det visst hhaahahah

well det är bara att genomlida dessa vallningar och torra slemhinnor

 

jag har mycket att säga om detta ämne och jag skäms inte heller , jag bjuder på drt

 

puss