GALA magasin
You Are Reading
Då har nya Paradise premiär på Viaplay
0
Film & TV

Då har nya Paradise premiär på Viaplay

Paradiset närmar sig med stormsteg och den första säsongen av Paradise har premiär den 24 oktober på Viaplay.
– Playa Nix är onekligen en plats som andas paradis. Det ligger precis vid havsstranden och det finns många små vrår att viska och prassla i, men med kameror i vartenda hörn så kommer ingen såklart undan. Det ska jag se till. Viaplays tittare har mycket att se fram emot, säger programledare Tone Sekelius.

Snart är det dags för de nya deltagarna att checka in på Playa Nix – det drömmiga huset som är spelplatsen för Paradise. Playa Nix är ett maxat semesterboende på den mexikanska rivieran. Åt ena hållet möts deltagarna av blommande palmer, åt andra hållet är det havet och en varm sandstrand.

Paradise har premiär den 24 oktober på Viaplay. Då flyttar ett spännande gäng in på detta exotiska boende längs Mexikos stillahavskust. De har aldrig träffats förut, och det gäller att snabbt hitta en pålitlig partner att dela rum med. En halv miljon står på spel, och den som inte blir vald vid parceremonin måste genast packa väskan och lämna paradiset. Vägen till finalen kantas av vänskap, intriger och kärlek.

 

Foto: Patricia Stone/Viaplay