GALA magasin
You Are Reading
Camilla Läckbergs oväntade comeback i Strandhotellet
0
Film & TV

Camilla Läckbergs oväntade comeback i Strandhotellet

Om en vecka är det premiär för Camilla Läckbergs moderna såpa Strandhotellet. Nu släpps trailern till den tredje säsongen som visas från den 9 juni på Viaplay och TV3. I den nya säsongen dyker flera nya namn upp såsom Bengt Bauler (Rederiet), Astrid Morberg (Cryptid), Nadja Sofi (NCIS: Hawaii), Yussra El Abdouni (Ingen ängel) och Erik Segerstedt som gör skådespelardebut. Dessutom dyker Camilla Läckberg upp igen i rollen som Sussi.

Deckardrottningen Camilla Läckberg har skapat en egen genre som hon kallar modern såpa med succéerna Lyckoviken och Strandhotellet, som är en flört med nittiotalets såpor. Strandhotellet är en av de mest sedda originalserierna på Viaplay under förra året och den 9 juni har tredje säsongen premiär på Viaplay och TV3. Nu släpps den officiella trailern som visar att det är bäddat för dramatik.

– Strandhotellet blir som många serier bara bättre och bättre. Därför känns det riktigt roligt att vi nu kan visa tittarna fortsättningen på alla öden och äventyr som drabbar människorna i Saltsjövik. Vi har fantastiskt kul när jobbar tillsammans trots den ibland dramatiska historien och det intensiva inspelningstempot. Dessutom är det alltid extra kul att få jobba med nya kollegor och som här också gör sin skådisdebut såsom Erik Segerstedt, säger Samuel Fröler som spelar huvudrollen som Werner Gyllenmark.

Serien utspelar sig i kuststaden Saltsjövik och kretsar kring en långtgående rivalitet mellan affärsfamiljerna Gyllenmark och Grip. Den tredje säsongen inleds med att Julie (Sofia Karemyr) och Aksel (Rojan Telo) kommer tillbaka från sin bröllopsresa och det blir ett stelt möte med Julies ex (Filip Wolfe Sjunnesson). Vendela (Jenny Ulving McCabe) brottas med maken Werners (Samuel Fröler) minnesförlust och hur han ska reagera på att hon totalrenoverat hotellet. Invigningen får ett minst sagt blodigt slut. Svante (Peter Eriksson) kämpar med att möta Lojsans (Ellen Lion Siöö) förväntningar inför deras stundande bröllop. Journalisten Jakob (Erik Segerstedt) börjar luska kring dödsfallen i Saltsjövik och rör upp känslor. Martin (Rennie Mirro) har en relation med Werners exfru (Irina Eidsvold Tøien) samtidigt som en tidigare flamma Elin (Astrid Morberg) dyker upp gravid. Och när han står i baren försöker gästen Sussi (Camilla Läckberg) återigen ragga upp honom. Det är en säsong fylld av intriger, mordgåtor, drama och komplicerade relationer.

– Det var underbart att få dra på mig leopardklänning och återvända som mitt alter ego Sussi! Kanske har hon mer tur med Martin i baren denna gång, säger Camilla Läckberg.

Tredje säsongen av Strandhotellet består av åtta avsnitt med premiär på Viaplay och TV3 den 9 juni.