GALA magasin
You Are Reading
💕kĂ€ndismingel 💕
0
Blogg - Tunnelbanenettan

💕kĂ€ndismingel 💕

(innehÄller REKLAM)

Ja denna dag vart ju bra mĂ„ste jag sĂ€ga, Jag tog faktiskt en tajmout frĂ„n jobbet i dag  och gick till min favorittjej Anneli min kompis sen jag va ung och hĂ€rlig hahahahahahah…Vi bodde i hop och hade sĂ„ kul, jag va med i dokusĂ„pan Villa Medusa pĂ„ kanal 5 tror jag och Ă„ret va 2001 , Anneli skulle va min telefonvakt men hon fick absolut inte sĂ€ga vart jag var nĂ„nstans för det va hemligt  och pĂ„ den tiden var jag ju dörrvakt och jobbade pĂ„ spy bar tror jag minsann, eller va det Cafe Opera ?

 

Men alla fall Anneli försa sig flera gĂ„nger och nyheterna inte sĂ„ hemlig Ă€ndĂ„ hhahahaah Men vi hade sĂ„ kul tillsammans sĂ„ vem bryr sig och det var en galen period…. dĂ„ menar jag att va med i tv och en dokusĂ„pa och vad allt medför sig med det

I  dag Ă€r hon 3 barns mamma och en jĂ€kligt bra sĂ„dan, lyckligt gift och framgĂ„ngsrik frisör …hon Ă€r utbildare i Balayage och Ă€ger salongen Balayage Stockholm som ligger pĂ„ KarlavĂ€gen 53 ..sĂ„ fin ❀❀❀❀

 

sen skulle jag invĂ€nta Louie Marti min fina killkompis och Camilla min stylist kan man sĂ€ga hahahahaahah och vi skulle gĂ„ pĂ„ en rolig fest som jag fick inbjudan till : Warner Bros Discovery (Kanal 5 ) det var massa kĂ€nda profiler som var dĂ€r och det var för att vi skulle fĂ„ se smakprov kommande nya och gamla program som börjar igen , sĂ„ roligt och jag fick trĂ€ffa min idol :Pernilla Wahlgren ❀❀

 

hon kĂ€nde fan igen mig och vinkade och sa heeeej Jeanette Ni fattar jul hahahahah hon Ă€r fantastisk och sĂ„ trevlig , tar sig tid för alla och alltid vĂ€nlig, hon Ă€r fantastisk SÅ JAG TOG EN SELFIE  japp 😂😂💕💕

sen var det massa hÀrliga mÀnniskor som man kÀnner genom Ären och efter att ha jobbat 100 Är i dörren pÄ cafe opera, spy bar , sturehof mm sÄ lÀr man ju kÀnna massa mÀnniskor och det Àr sÄ kil nÀr man trÀffas pÄ event mm

Kul att ni Àr en del som lÀser minn lilla blogg jag terror fortfarande Petra hur man lÀgger upp bilder herregud jag Àr trög

nu Àr kl sent och jag har massor att Göra i morgon , fan va livet Àr hÀrligt och Àlskar att fÄ leva .

pÄ Lördag ska jag överraska en pensionÀr som vi bjudit till stockholm för lite roliga saker som ajg berÀttar om senare

puss

Dela gÀrna