GALA magasin
You Are Reading
Vååååååår i luften 💕💕💕
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Vååååååår i luften 💕💕💕

 

Äntligen kan man känna att det är vår

Detta är min bästa årstid på hela året , ljuset och luften , blommorna i marken som kämpar sig upp . Men i går såg jag en myggjävel i min lägenhet och den var stor och jag tänkte va faaaaaan redan och sällan har vi mycket mygg här uppe på höjden men denna var stor som ett JAS plan jag hörde ljudet Bzzzzzzz och tänkte wtf

så nu tänkte jag att den måste jag slå ihjäl även fast jag älskar djur så tänkte jag att denna dödar jag , men den fan lever fortfarande men jag har 4 katter så det löser sig nog hahahahahaha

 

men undrar hur veganer gör ? Slår dom ihjäl myggan eller låter dom den suga ?

I dag är första dagen på veckan som min kalender är tom så jag ska bara vara på gården i dag och mysa och i morgon ska vi städa kontoret Det är så fint på gården för våra äldre men kontoret är jag inte nöjd med riktigt 🙂

 

Nog om det :

 

Jag har fått en del inbjudningar nu till ett par event och jag är så trött hahahaahah alltså orkeslös orkar inte va social känner jag Fan men så är det

men jag har jätte roliga saker på gång som ska hända snart och det ska bli kul att berätta om sen

 

nu ska jag klä på mig , jag har öppnat balkongen till katterna ( den är innätad) så kattsäker och det är en favorit plats för katterna så  i dag lämnar jag dörren öppen för solen är varm och dom njuter

 

kram på er alla och jag är så glad att min blogg är populär tydligen hihihi 💕