GALA magasin
You Are Reading
Trolltider đŸ‘č
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Trolltider đŸ‘č

 


Det finns vÀldigt smÄ olyckliga bittra mÀnniskor som verkligen inte mÄr bra och har ett behov att leta fel pÄ andra

Jag (efter att jag blev offentlig person )har rĂ„kat ut för dessa smĂ„ troll dagligen som sitter bakom tangenterna och letar fel , dom verkligen försöker att hitta fel och i deras vĂ€rld Ă€r allt jag gör felđŸ€Ł

Jag fÄr inte sminka mig för jag jobbar med hemlösa , fÄr heller inte va snygg i hÄret och absolut inte resa

För jag fÄr bara ha ett liv och det Àr mitt jobb att jobba med fattiga och hemlösa Àldre ,

Och en  del av trollen Ă€r fd volontĂ€rer đŸ€Łeller sĂ„nna som vill bli volontĂ€r men fĂ„tt nej av en mycket bra anledning som visar sig i deras sĂ€tt att vara ! TROLL đŸ‘čeller helt enkelt har en fel agenda som det visar sig i kommentarer 

SÄ sorgligt egentligen att mÀnniskor försöker förstöra för att deras egna sorgliga liv Àr sÄ trÄkigt sÄ att dom mÄste försöka göra mitt likadant och egentligen sÄ Àr det ju för dom Àldre och fattiga dom förstör 

Men till er sĂ€ger jag 🖕Älskar mitt liv och nu Ă€r jag i Göteborg och blir bjuden pĂ„ en fantastisk helg i glamourösa tecken 🙂 kommer sminka mig, Ă€ta gott och bara ha kul

DÄ tror trollen att jag gör det för givarnas pengar i organisationen? Tror dom pÄ riktigt att det Àr sÄ givarnas pengar som sitter pÄ mitt konto ?
Eller att vi inte har en redovisningsbyrÄ?

LÄt oss sÀga att alla givares pengar skulle komma in pÄ mitt privata konto ( fast ni kan va lugn det gör inte det för det Àr omöjligt) , dÄ skulle jag alla fall inte leva rövare för dom herregud Min organisation Àr fantastisk och ska leva vidare efter att jag Àr död

Och pengarna ska gÄ till verksamheten!!! Va fan tror dom egentligen 

Att organisationen rÄkade ut för en bedragerska betyder ju inte att jag kommer va likadan

jag var godtrogen och trodde att hon var fantastisk och hon var min mentor !! Jag blev lurad och inte bara jag

men pengarna Àr tillbaka och vi har vÀrldens bÀsta organisation sÄ det sÄ och ni kan va lugna Jag kommer aldrig lita pÄ folk igen ( sorgligt men sant) bara dom som Àr nÀra mig sÄ klart 

och jag lovar att jag inte ska sÄ mycket som ta en coca cola pÄ organisation:)

sen glömmer trollen att jag har faktiskt en lön och jag har slĂ€ppt en bok som sĂ„lt bra, jag har ett eget företag ETT HELT EGET FÖRETAG  sĂ„ jag kan till och med sköta det med en redovisningsbyrĂ„ som Ă€r bĂ€st 

och jag har faktiskt ett ganska underbart liv och framförallt fantastiska mÀnniskor och familj runt mig

SĂ„ fortsĂ€tt trolla pĂ„ ni era smĂ„ stackare för egentligen vill ni vara mig , och fĂ„ kĂ€nna all den kĂ€rlek jag fĂ„r , och vakna varje dag och kĂ€nna tacksamhet ❀

Det  Àr fantastiskt sĂ„ prova med att titta dig i spegeln och sĂ€g : i dag ska jag vara snĂ€ll, i dag mĂ„r jag bra , jag Ă€r en fin mĂ€nniska !! Funkar inte det ? Ta hjĂ€lp av en psykolog och Ă€ndra ditt sĂ€tt sĂ„ kanske 
 kanske du fĂ„r  lite kĂ€rlek tillbaka

herregud sÄ mÄnga lÀttkrÀnkta bittra det finns i vÄrt samhÀlle och vÀrst Àr vi kÀrringar vi tar nog priset det kvinnliga könet som sitter dÀr och mÄr dÄligt över andra !!!

Jag  ska alla fall fortsĂ€tta skina och njuta av mina dagar i Göteborg och sen hem till mitt Ă€lskade liv, vardag och min Ă€lskade organisation ‌jag Ă€lskar att hjĂ€lpa

SĂ„ ni som inte fick bli volontĂ€r eller inte fick va kvar( nu finns det fina volontĂ€rer sĂ„ klart som gick av andra orsaker och Ă€r mina kompisar fortfarande sĂ„ inte alla )  , eller helt enkelt vill vara jag đŸ€Łsorry gör om och gör rĂ€tt

och till alla andra fina mÀnniskor

kĂ€rlek tack för att ni finns ❀❀❀

Dela gÀrna