GALA magasin
You Are Reading
Rensar lördag ‼️
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Rensar lördag ‼️

 

 

Obs innehåller reklam längre ner 💕‼️

Finns inget mer tillfredsställande än att rensa ur kyl och frys och skafferi , sen fylla på för en Hel månad typ 🤣

Det är ju så klart ingen självklarhet för alla i dessa tider men jag har inga barn och inga andra att tänka på mer än mig och alla djur

jag kan unna mig men jag slösar aldrig för det har jag inte ekonomi till

Jag har dock en bok ute på marknaden som säljer helt okej sen har jag en till på gång 💕

Så jag tycker om så klart att spara och drömma mig bort i bland , Men jag lever verkligen med bägge fötterna på jorden då jag ser verkligheten för många speciellt våra pensionärer, men alla mina år i tunnelbanan gjorde mig oerhört ödmjuk till mitt liv så jag har sett hemska saker , så mycket sorg och elände

Men  jag förändrar med det jag kan

jag älskar att göra skillnad för andra och det gör mig rik

I dag Lördag blir det belgiska våfflor med glass hallonsylt, grädde och mello MUMS verkligen sååååå gott

hela mars månad är massa jobb för mig så lördagar är heliga

jag kommer dra en repa ut i landet nu med min bok så vill man ha ett författarsamtal med mig så kontakta emma@mondial.se ska till Östersund och Akademibokhandeln snart i april

Jag funderar på att ta hem ett par kartonger böcker med herregud dom gick som smör sist tog 3 dar så vart 100 böcker slut .. så kul men jäklar vad jag skickade och skev signeringar hihihih

 

Får  jag som jag vill nu så blir nästa bok sååååå bra, jag håller på och planerar med bokförlaget och min medskrivare , denna klarar jag inte själv att skriva då det är massa annat i boken som ska framställas på bra sätt och jag är verkligen ingen författare

förra boken hade jag coach men denna blir en utmaning

Jag önskar ni kunde kommentera på bloggen men verkar inte funka jag vill ju prata mer er hahahahaha

 

I veckan  fick jag ett spännande samarbete som jag kanske ska säga JA till vi får se , känns fantastiskt

men om ni kollar min instagram nu tunnelbanenettan så har jag ett såååå bra erbjudande och tips till er

jag gör ett samarbete med Flora_sweden en hudvård för dig med känslig hud och rosacea bla som jag får i skov , denna funkar verkligen och jag har en fin rabattkod N20 för 20 procent och då är priset redan så billigt så in och kika vet ja

 

ok nu ska jag stoppa något i magen hoppas ni får en fin helg

puss alla