Nyligen gick Operakällaren Foundations årliga bankett till förmån för WaterAids livsviktiga arbete av stapeln och i år var det fokus på Tanzania. Syftet med kvällen är att samla in pengar till arbetet för att fler människor i Tanzania ska få tillgång till rent vatten, sanitet och hygien.
Kvällen började på Operakällarens festvåning med mingel och fördrink. Därefter följde en utsökt middag komponerad av köksmästare Viktor Westerlind (se menyn nedan). Det bjöds även fantastisk underhållning i världsklass med bland andra Eric Gadd och en auktion med möjlighet att buda på unika och exklusiva föremål till förmån för WaterAid. Den händelserika kvällen leddes av TV- och radiopersonligheten Kodjo Akolor. Här bjuder vi på kvällen meny och massor av härliga bilder från kvällen där Mia Jorpes och Wonderland event höll i festtrådarna. Foto: Julia Viklund
Kvällen meny:
Sotad Pilgrimsmussla
Havtorn, äpple, chili & aromatiska örter
Torsk & forellrom
Sauce Beurre Blanc & gräslök
Stekt Lammrostbiff med rosmarin & tomat
Kronärtskocka, harissa, ragu på coco-bönor & bräserat lammlägg
Operakällarens ”Grand Soufflé”
Hjortron, vanilj & punsch