GALA magasin
You Are Reading
Fattigdom đŸ˜©
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Fattigdom đŸ˜©

 

 

Jag skulle sÄ gÀrna vilja göra en tv dokumentÀr om VidDinSida och fattigdom bland pensionÀrer, men det Àr nog inte intressant , tÀnker att SVT borde va intresserad och följa detta arbete och historier frÄn Àldre och oss men nÀ

Viktigare att producera andra program Àn verkligheten , denna bild tog jag i gÄr i soppköket, över 130 Àldre i en kö , 130 Àldre som lider och svÀlter

Vad Ă€r det som gör att verkligheten Ă€r bĂ€ttre att blunda för 
 det gör ont jag vet

Vi Skall snart fÄ besök av statsministern i soppköket och Jag har massor som kommer att ske
Men media verkar inte intresserad

NÀr jag slÀppte min sjÀlvbiografi och var pÄ en förintervju inför ett kommande program sÄ fick jag höra att VidDinSida Àr lite uttjatat sÄ jag fick inte komma ?

Hur kan hemlöshet och fattigdom va uttjatat ? För mÀnniskor som har jobbat hela sitt liv och betalat skatt ?? Herregud
Detta Àr verkligheten för massa Àldre och Jag har sett verkligheten och vi har rÀddat mÄnga frÄn att bli vrÀkta och hamna pÄ gatan , vi ger presentkort pÄ mat varje mÄnad till mÄnga över hela landet Sverige
Vi begraver ensamma , vi har fritidsgÄrd för Àldre men ÀndÄ !! Noll intresse
Vad Àr media rÀdd för ?

Dela gÀrna