GALA magasin
You Are Reading
Äkta känslor och dramatik i nya realityserien ”Vi eller aldrig”
0
Film & TV

Äkta känslor och dramatik i nya realityserien ”Vi eller aldrig”

SVT

I SVT:s nya reality-serie ”Vi eller aldrig”, som har premiär 13 juli, samlas några unga kärlekspar med utmaningar i sina relationer. Paren vacklar mellan att skapa en framtid tillsammans eller att göra slut. De bor under samma tak i ett semesterhus på Malta och med hjälp av gruppövningar och terapi söker de svar på den stora frågan: Ska de separera eller reparera? Det blir äkta känslor och dramatik i denna serie som sänds två gånger i veckan under sommaren. Programledare är Farao Groth och vid sin sida har han sexologen Louise Mazanti och psykologen Björn Hedensjö.

Vi eller aldrig spelades in på Malta under våren 2021. Under seriens tre första avsnitt medverkar följande par:

Hedda (28) och Jonas (35) från Göteborg
Hedda och Jonas har varit tillsammans i cirka ett år. De träffades på nätet och har väldigt olika syn på vad en relation är och bör vara. Kan de hitta en gemensam framtid i programmet?

Rosinja (28) och David (35) från Göteborg
Rosinja och David träffades också på nätet och deras relation är fortfarande ganska ny. Trots att de är nyförälskade kände de att allt inte står rätt till och tog därför chansen att sätta kärleken på prov i Vi eller aldrig.

Steffi (26) och Marcus (26) från Halmstad
Steffi och Marcus träffades på ett gemensamt jobb och inledde en het sommarromans.
Nu, fyra år senare är kärleken starkare än någonsin, men trots det skapar parets olikheter slitningar i relationen. Kan tiden i Vi eller aldrig hjälpa dem att förstå varandra bättre?

Julia (31) och Karl (30) från Stockholm
Julia och Karl har varit i ett par i 12 år. Efter år av berg- och dalbana lever de nu separat och känner att det här kan vara sista chansen att lappa ihop relationen. Julia inleder programmet ensam då Karl inte kunde resa ner samtidigt på grund av sitt arbete. Karl ansluter i program 3.

Felicia (20) och Matteo (21) från Helsingborg
Felicia och Matteo har varit ett par i fyra år och precis flyttat ihop.
Deras problem har med det blivit ännu synligare och skapat fler bråk än vanligt. Enligt dem själva är den stora boven dålig kommunikation. Kan deras medverkan få dem på samma våglängd och lösa problemen?

Övriga par presenteras vid ett senare tillfälle.

Programmet bygger på det amerikanska formatet ”Make or break”.

Foto: Janne Danielsson/SVT