GALA magasin
You Are Reading

Vernissage hos Galleri Murat

0
Blogg - Mercedes Murat

Vernissage hos Galleri Murat

Vilken fantastisk vernissage vi fick i Lördags hos Galleri Murat på Istrums Gård i Skara. Jag visade ny möbelkonst och mina nya glasmålningar, tillsammans med konstnären Vincent de Montleau som ställde ut sina vackra konstverk och smycken. Värd för dagen var min vän, kändisfrisören Roger Morgan. Kl 11.00 öppnade vi upp dörrarna till galleriet och sedan var det fullt hus hela dagen med mingel bland konsten. Tack alla härliga besökare för en jättetrevlig dag tillsammans med er. Det var en sådan där dag jag önskade aldrig skulle ta slut!

 

Jag vill även passa på att tacka Julia Jonsson för det fina reportaget i Sklt, Falköpings tidning, Skövde nyheter och Västgöta bladet. Tomas Ek på Sveriges Radio P4 Skaraborg för ett härligt möte och ett fint reportage. Tack till mina vänner Vincent och Roger för en väldigt rolig dag med mycket skratt och glädje! Jag vill även tacka mina fina vänner Wenche, Eric, Sofia och min mor Catharine för all hjälp under vårt event.

Utställningen pågår fram till 28 Maj, öppet i galleriet Lördagar 11-15.00 & Söndagar 12-16.00. Varmt välkomna!

 

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •