GALA magasin
You Are Reading

Vernissage av Pastellica

0
Blogg - Mercedes Murat

Vernissage av Pastellica

Min senaste konstutställning “PASTELLICA” som hölls under påsken blev över mina förväntningar med alla härliga besök från när och fjärran. Utställningen var en del av Konstrundan Påsk 2019 och jag visade min nya möbelkonst och glasmålningar. I samarbete med PHromotion visades fantastiska unikat från Bertil Vallien och Mats Jonasson. Utställningen avslutades idag och det gläder mig att så mycket konst har fått nya hem. Se videon från vernissagen nedan.

Här kommer fler bilder från skärtorsdagens härliga vernissage. Stort tack till fotograf Sargon Yousif för jättefina bilder, och tack även till projektkoordinator Hanna Minkkinen.

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •