GALA magasin
You Are Reading

Stina om att ha pappa Sven Wollter i Lets' Dance-publiken: "Jag känner mig som en glad åttaåring"

0
Nöje

Stina om att ha pappa Sven Wollter i Lets' Dance-publiken: "Jag känner mig som en glad åttaåring"

Sven Wollter Stina Wollter
Stina Wollter och Tobias Bader
Stina Wollter dansar med Tobias Bader.

Ikväll är det dags för Stina Wollter att dansa loss i Let’s Dance på TV. I publiken sitter hennes pappa Sven Wollter – äntligen. Så har det inte alltid varit tyvärr. Som barn saknade Stina saknade sin pappa på avslutningar och uppvisningar. Så här skriver Stina på Instagram:
“Pappa i egenskap av supporter minsann. Det känns mycket fint. Som skilsmässobarn och boendes hos mamma till tolv års ålder och mest hos pappa på skollov har jag inte haft en vardagspappa på avslutningar och uppvisningar och sånt och plötsligt känner jag mig som en glad åttaåring inför kvällen. Pappa i publiken bredvid mitt eget barn och mamma på demensboendet framför tv:n. Och jag i prinsessklänning. Dansandes min hyllning till självaccceptans och tillit. Mitt BMI säger fetma typ 1 och jag i Let’s Dance är ett enda stort fuck off till alla försök att mäta, döma, förenkla, fördumma och kategorisera allt det vidunderliga en människa är. Jag vägrar. Jag är ingen klippdocka.”

Nu ska vi vara med i Nyhetsmorgon tillsammans. Pappa i egenskap av supporter minsann. Det känns mycket fint. Som skilsmässobarn och boendes hos mamma till tolv års ålder och mest hos pappa på skollov har jag inte haft en vardagspappa på avslutningar och uppvisningar och sånt och plötsligt känner jag mig som en glad åttaåring inför kvällen. Pappa i publiken bredvid mitt eget barn och mamma på demensboendet framför TVn. Och jag i prinsessklänning. Dansandes min hyllning till självacceptans och tillit. Mitt BMI 👎🏽💩säger fetma typ 1 och jag i Lets Dance är ett enda stort fuck off till alla försök att mäta, döma, förenkla, fördumma och kategorisera allt det vidunderliga en människa är. ❤️☀️Jag vägrar. Jag är ingen klippdocka.

Ett inlägg delat av Stina Wollter (@stinawollter)


Foto: Stella Pictures, Stina Wollter

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •