GALA magasin
You Are Reading

SNEAK PEEK I ATELJÉN

0
Blogg - Mercedes Murat

SNEAK PEEK I ATELJÉN

Under sommaren har jag haft mitt galleri på Istrums Gård stängt för att tillbringa mer tid i ateljén med spännande beställningar och egna verk, varvat med att hålla föreläsningar om min konst. Men nu kommande helg, 7-8 september slår jag upp dörrarna igen. Förutom att det nu är öppet i galleriet så kommer jag att september ut fortsätta arbeta i ateljén. Du kan följa mitt arbete på min Instastory fram till min vernissage den 27 September.

Höstens kommande utställning som jag arbetar inför kallar jag “ATELIÉR” och går av stapeln 27 september till 13 Oktober, i mitt galleri På Istrums Gård utanför Skara. Utställningen är en del av KONSTNATTEN 2019 och jag visar nya skimrande glasmålningar mixat med möbelkonst med exklusiva textilier. Unik konst som endast finns i ett exemplar. Och till det serveras självklart bubblor i glasen, härlig musik och lyxigt tilltugg.

I mitt kommande blogginlägg kan du läsa om vad för spännande som även händer på vernissagekvällen hos Margaretha på Fredriksons Pensionat Sjöbacka. Är du nyfiken och vill veta redan nu ( rekommenderas 😉 ) Så kan du gå in och läsa här. 

Kolla gärna videon nedan, för en liten sneak peek på vad som skapas i ateljén.

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •