GALA magasin
You Are Reading

Se de fantastiska illustrationerna av Europas moderiktiga prinsessor …

0
Kungligt

Se de fantastiska illustrationerna av Europas moderiktiga prinsessor …

Moderiktiga prinsessor

I dag fyller prinsessan Madeleine 35 år och i samband med det har modesajten Stylight samlat 5 moderiktiga kvinnliga kungligheter som representerar Europa med stil, inklusive två av våra egna prinsessor!
Spana in de fantastiska illustrationerna och lär dig mer om våra trendprinsessor som tar världen med storm!

Amelia av Windsor
21-åriga Lady Amelia Windsor har hållit en låg profil i medierna tills hon blev utsedd till “den vackraste medlemmen i kungafamiljen”, och självklart håller vi med. Denna unga skönhet studerade vid Edinburgh University och är barnbarn till drottning Elisabeths kusin, prins Edward, Duke of Kent. Dessutom strålar hon fashion – i februari i år gick modell för Dolce & Gabbana, satt på första parkett under modeveckan i Paris och utnämndes till den bäst klädda unga kungligheten när hon bar en elegant klänning från Chanel till drottning Elisabeths 90-årsfirande förra sommaren. Vi ser fram emot att se mer av Lady Amelia!
Amelia av Windsor
Amelia av Windsor.
Prinsessan Sofia
Hon är dalaflickan som blivit prinsessa och mamma till prins Alexander. Nu väntar dessutom prinsessan Sofia och Carl Philip sitt andra barn. Likt kronprinsessan Victoria har prinsessan Sofia blivit hyllad för sina klädval, lyx som från budgetkedjorna. Från ett internationellt modeperspektiv sägs det även att hon börjar gå om den mest influerande stilikonen Kate Middleton. Se upp Kate!
Prinsessan Sofia
Prinsessan Sofia.
Prinsessan Olympia
Prinsessan Olympia av Grekland har blivit lite av modevärldens älskling. Uppvuxen i London är hon den Diorbärande studenten som delar med sig av sitt glammiga liv på Instagram och har (liksom Amelia Windsor) även gått modell för Dolce Gabbana. Bortsett från detta hittar vi henne ofta på första parkett på visningar som Valentino och Dior.
Prinsessan Olympia
Prinsessan Olympia.
Prinsessan Madeleine bor i London med maken Chris O’Neill och är mamma till Leonore och Nicolas. Prinsessan Madeleine bär gärna och ofta exklusiva märken, som hon bär upp så bra!
Prinsessan Madeleine och prinsessan Leonore
Prinsessan Madeleine med prinsessan Leonore.
Prinsessan Charlotte
Hon är Grace Kellys barnbarn och har varit ansiktet för Gucci. Charlotte Casiraghi gör långt ifrån lika många offentliga framträdanden som Kate Middleton, men när hon väl gör det är det mest sannolikt för ett modeevent. Med tanke på hennes gener och att hon länge varit musa åt självaste Karl Lagerfeld kanske inte det är så konstigt.
Charlotte Casiraghi
Charlotte Casiraghi.

Illustrationer: Stylight
Foto: Stella Pictures

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •