GALA magasin
You Are Reading

Säsongspremiär ikväll: Här är kändisarna som gästar ”Renées brygga”

0
Film & TV

Säsongspremiär ikväll: Här är kändisarna som gästar ”Renées brygga”

Renées brygga

Måns Zelmerlöw, Mark Levengood och Alice Bah Kuhnke är några av gästerna som syns i “Renées brygga” under säsongen av ”Renées brygga” som har premiär på TV4 ikväll.
– Jag älskar den här säsongen som verkligen bjuder på oväntade konstellationer och samtal”, säger Renée Nyberg i ett pressmeddelande.
För fjärde året i rad bjuder programledaren Renée Nyberg in kända gäster till sitt program ”Renées brygga” i TV4 där det bjuds på svensk sommar, härlig skärgårdsmiljö, kända ansikten och samtal om sorg och svårigheter men också lustfyllda samtal om kärlek, framgång och allt kul och galet som hör livet till.
Oväntade samtal
Renée Nyberg är nöjd med den kommande säsongen.
– Jag är så tacksam och stolt över Bryggan och älskar den här säsongen som verkligen bjuder på oväntade konstellationer och samtal, säger hon i pressmeddelandet.
Bland höjdpunkterna nämns när partiledaren Gudrun Schyman förklarar feminism för en koncentrerad Samir Badran, och när Mark Levengood visar Alex Schulman hur en lögn kan bli en finfin krydda i köket.

Här är alla gäster i ”Renées brygga” 2018:

Program 1: Nano Omar, artist, Börje Salming, före detta professionell ishockeyspelare, och Stina Wollter, konstnär och kroppsaktivist.
Program 2: Gudrun Schyman, politiker och partiledare, Samir Badran, tv-profil och artist, och Kalle Moraeus, musiker och programledare.
Program 3: Alexander Bard, musikproducent, författare och debattör, Johan Rabaeus, skådespelare, och Shima Niavarani, skådespelare och artist.
Program 4: Pia Johansson, skådespelare och komiker, Alex Schulman, författare och kolumnist, och Mark Levengood, författare och programledare.
Program 5: Alice Bah Kuhnke, kultur- och demokratiminister, Plura Johnsson, artist, Petter Alexis Askergren, hiphopartist.
Program 6: Måns Zelmerlöw, artist, Jonas Björkman, före detta professionell tennisspelare, och Bahar Pars, skådespelare.
”Renées brygga” har premiär onsdagen den 24 januari klockan 21.00 i TV4 och på TV4 Play.Foto: TV4, Stella Pictures
 

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •