GALA magasin
You Are Reading

Sanna Lundell om familjelivet med Persbrandt: ”Det är ett pussel”

0
Nöje

Sanna Lundell om familjelivet med Persbrandt: ”Det är ett pussel”

Sanna Lundell, Mikael Persbrandt, Aaron Brown, let´s Dance

Den nya säsongen av Let´s Dance är i full gång. Bland de kända deltagarna ser vi bland annat journalisten Sanna Lundell.
– Jag ska ju villigt erkänna att jag inte har tagit en enda danslektion i hela mitt liv. Eller haft den här typen av kläder på mig, det är så långt från mig som man kan komma! Så den stora utmaningen är att kliva in i den här dansvärlden och bara acceptera den. Men det har visat sig att jag har en dold liten ballerina inom mig, ha ha! Jag tycker det här är skitkul!, sa Sanna i en intervju till GALA tidigare. (Se hela den intervjun med Sanna Lundell här)
Nyheter24 träffade Sanna efter veckans genrep där hon dansar med Aaron Brown. GALA får ta del av intervjun som du kan se i filmen nedan:

Let´s Dance på fredagar klockan 20.00 i TV4.
Film och foto: Nyheter24

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •