GALA magasin
You Are Reading

Regina Lund om den tuffa tiden kring Farmen VIP

0
Nöje

Regina Lund om den tuffa tiden kring Farmen VIP

Regina Lund

Förra veckan utmanades Regina Lund av Sigrid Bernson som andrekämpe i Farmen VIP. Regina fick se sig besegrad i kunskap om hästens anatomi och fick därmed lämna programmet. Men Regina är stolt över sin insats:
– För mig var Farmen ändå en seger. Jag hade nyligen friskförklarats från cancer och visade mig själv att jag klarade att överleva i en väldigt hård miljö med människor jag inte själv valt att leva med, berättar hon i Aftonbladet.
Mordhotad
Men att besegra cancer är inte den enda tuffa utmaning som Regina behövt kämpa med, utan hon strax innan inspelningarna av Farmen VIP blev hon mordhotad.
– Jag hade varit utsatt en tid i stan så det var en lättnad att få komma ut på landet och vara på hemlig ort, berättar Regina Lund för Aftonbladet.
Se mer i filmen nedan:

Film & foto: ExtraExtra

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •