GALA magasin
You Are Reading

Poddavsnittet är ute!

0
Blogg - Mercedes Murat

Poddavsnittet är ute!

Nu kan du lyssna på avsnittet, där jag gästar den populära podden Saliba Podcast. I podden pratar vi bland annat om varför jag är uppvuxen med bara grabbar, varför jag blev livrädd för mediciner och hur det kommer sig att jag kapade alla band och lämnade Sverige. Men vi pratar också såklart om min stora passion konsten.

Det var inte helt lätt för mig att gästa en podd, öppna upp mig och prata om vissa tuffa perioder i mitt liv, det var verkligen en utmaning. Men en härligt sådan. Jag hoppas du vill gå in och lyssna, och ge mig gärna feedback på vad du tyckte om programmet.  <3

Saliba Podcast finns där poddar finns, och även via länken nedan. 🙂

https://poddtoppen.se/podcast/1452913384/saliba-podcast/mercedes-murat-en-av-sveriges-framsta-konstnarer

 

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •