GALA magasin
You Are Reading

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso om dottern Biancas starka sommarprat i radion

0
Nöje

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso om dottern Biancas starka sommarprat i radion

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso var igår sommarvärd i “Sommar i P1” på radion och berättade starkt och modigt om sin uppväxt och sina kända föräldrars omskrivna skilsmässa.
Båda Biancas föräldrar, Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, delade med sig om sina tankar efter sommarpratet igår och berättade i text hur stolta de är över sin älskade dotter – och hur de idag ångrar att de inte gjorde mer, då.
“Det är ett starkt och modigt sommarprat som berör och väcker känslor. Som mamma vill man ju alltid sina barns bästa, och jag kommer alltid att känna sorg över allt som gick fel, och att jag inte såg hennes Bulimi tidigare och kunde hjälpa henne redan då. Men jag har alltid och kommer alltid att finnas där för dig, Bianca.”, skriver bland annat Pernilla på Instagram.
Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Emilio Ingrosso
Även Biancas pappa, Emilio Ingrosso, skriver på Instagram hur stolt han är över sin dotter och hur ledsen han är över det som har hänt.
“Det gjorde så ont att höra hur jobbigt ni hade det och hela min själ värker. Jag är så förtvivlat ledsen över att hur många gånger jag än ber om ursäkt så går tiden inte att backa. Vi var så upptagna med vår egen smärta och sorg. Jag borde varit där för er.”
Han avslutar sitt inlägg genom att be sina barn om förlåtelse.
“Jag har vänt ut och in på mig själv miljoner gånger och kan inte mer än att säga förlåt mina underbara barn att jag inte gjorde det bättre.”
Idag har hela familjen Wahlgren-Ingrosso en bra relation vilket vi bland annat har kunnat se i realityshowen “Wahlgrens värld” på Kanal 5.

 

I dag kl 13 Sommarpratar hon , min älskade @biancaingrosso ❤️📻 I dag har vi världens finaste relation. Är bästa vänner & hon gör mig stolt varje dag. 🙌🏼❤️ Men det har inte varit en enkel resa hit, & vår mor- dotter-relation har satts på hårda prov många gånger. Men kärleken övervinner allt. Och den kärlek jag har för mina barn kan förflytta berg! ❤️👊 I dag berättar Bianca sin historia. Om sitt liv & sin uppväxt. En del saker kanske vi inte ser/minns på samma sätt , & det är lätt hänt att det blir fel årtal man minns från sin barndom. Men som Bianca själv skriver på sin Insta , så är detta Biancas historia och inte någon annans. Det finns inga rätt och fel i det hon berättar, bara Biancas historia & hennes känslor. ❤️ Det är ett starkt & modigt sommarprat som berör & väcker känslor. Som mamma vill man ju alltid sina barns bästa , & jag kommer alltid att känna sorg över allt som gick fel , & att jag inte såg hennes Bulimi tidigare & kunde hjälpa henne redan då. Men jag har alltid och kommer alltid att finnas där för dig, Bianca. Oavsett. ❤️❤️❤️ Vet du att att att att att…. @sommarip1 #proudmom

Ett inlägg delat av Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren)

Bianca jag är så stolt över dig mitt älskade kloka hjärta. ❤️ Hon pratar idag på Sommarpratarna, lyssna alla om ni kan. Det gjorde så ont att höra hur jobbigt ni hade det och hela min själ värker. Jag är så förtvivlat ledsen över att hur många gånger jag än ber om ursäkt så går tiden inte att backa. Vi var så upptagna med vår egen smärta och sorg. Jag borde varit där för er. När jag tittar tillbaka till då så skäms jag över att jag inte förstod bättre. Vi hade behövt hjälp med allt som hände runt omkring oss.. bara att hantera media hade vi behövt 10 psykologer 🙏 jag har vänt ut och in på mig själv miljoner gånger och kan inte mer än att säga FÖRLÅT mina underbara barn att jag inte gjorde det bättre.. ❤️❤️❤️ @biancaingrosso

Ett inlägg delat av emilioingrosso (@emilioingrosso)


Foto: Stella Pictures, 1 Youplay

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •