GALA magasin
You Are Reading

På motorcykel runt Amalfi

0
Blogg - Mercedes Murat

På motorcykel runt Amalfi

En av mina absoluta favorit upplevelser är att åka motorcykel runt Amalfi kusten. De slingrande vägarna i bergen, och den fantastiska utsikten är verkligen en upplevelse. Men att åka motorcykel där innebär även nära döden upplevelser! Som tur är har jag haft en skicklig chaufför som gör att jag kan slappna av och njuta av panorama utsikten över havet, stränderna och byarna. Trafiken är ju långt ifrån vad vi har här i Sverige, men det är ändå ett helt fantastiskt system dom har. I all kaos (som jag ser det) finns det ändå ordning och det flyter på. Jag hittade en video på youtube som visar de oerhört vackra vyer man upplever när man åker runt.

Om du funderar på att besöka Amalfi kusten, säger jag bara ÅK! Det är underbart! Jag har varit där ca 20 gånger, och förälskar mig mer och mer i platsen. På sommaren är det fullt av turister från hela världen så jag rekommenderar att du åker dit på våren eller hösten, då kan man verkligen njuta av alla historiska platser utan att trängas.

Jag har haft en mysig helg med trevliga kunder i galleriet och jag fick en perfekt avslutning på veckan när jag blev bjuden på härlig tapas hos goda vänner.

Imorgon har jag ett spännande möte med Skara Kommun kl 8.30 och för en nattuggla som mig är det som att gå upp i ottan, så jag avrundar nu… 😉

Mercedes

 

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •