GALA magasin
You Are Reading

Nytt event – Tjejkväll på Kökets Hus

0
Blogg - Mercedes Murat

Nytt event – Tjejkväll på Kökets Hus

Ett av de kommande event jag medverkar i är Tjejkväll på Kökets Hus den 19/2 kl. 17-19 i Kvänum. Kvänum kök som är Skandinaviens ledande tillverkare av kvalitetsinredningar och vars kök och inredningar finns i alla världens hörn så som franska slott och orientaliska palats, i Londons Shoreditch, New Yorks Manhattan och svenska talldungar, kommer under kvällens spännande event presentera årets stora nyhet LILJENCRANTZ FOR KVÄNUM.

Ebba Kleberg Von Sydow och hennes mamma Helen Von Sydow är på plats och berättar om sitt spännande samarbete med deras nya bok och lite modetips inför våren, och jag berättar om min verksamhet, mitt galleri och visar ny spännande konst. Jag ser fram emot den här kvällen och jag hoppas vi ses där!

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •