GALA magasin
You Are Reading

Nu har även prins Carl Philip och prinsessan Sofia Instagram – denna bild är vår favorit!

0
Kungligt

Nu har även prins Carl Philip och prinsessan Sofia Instagram – denna bild är vår favorit!

prinsparet

Prinsessan Madeleine är den i kungafamiljen som är mest inbiten i sociala medier. Sedan flera år har hon ett aktivt officiellt konto på Facebook och i mars öppnade hon ett konto på Instagram, där första bilden var på nyfödda prinsessan Adrienne med syskonen prinsessan Leonore och prins Nicolas med texten: “Leonore and Nicolas welcoming their little sister home ❤️”.
Igår, på prins Carl Philips födelsedag, var det prins Carl Philips och prinsessan Sofias tur att ge sin in i sociala medier när de öppnade upp sitt konto Prinsparet på Instagram.
“Inblick i vårt arbete”
“Välkomna till vårt officiella instagramkonto. Som ni märker har vi redan lagt upp foton under en tid för att ge er en inblick i vårt arbete, de uppdrag vi genomför och framförallt de frågor vi brinner för. Hoppas att ni vill följa oss!”
, skriver Carl Philip och Sofia med en bild på dem båda.
“Testat kontot ett tag”
Redan kan man se att 66 bilder är publicerade och det har sin förklaring.
– Prinsparet har testat kontot ett tag, så det har planerats sedan en tid tillbaka. Syftet med kontot är att berätta vad prinsparet arbetar med, ta upp frågor som de anser viktiga samt att då och då dela med sig av bilder på barn och familj. säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Aftonbladet.
Alla hjärtans dag
Fint att de blandar både det de brinner för i jobbet och även att de är personliga. I samband med kungens födelsedag skrev prins Carl Philip: “Ett fint firande av pappa igår🇸🇪” och vid alla hjärtans dag (14 februari) publicerade prins Carl Philip och prinsessan Sofia en personlig bild på dem båda med sönerna prins Alexander och prins Gabriel med texten: “Glad alla hjärtans dag. Ge och sprid kärlek varje dag! ❤”
Alexander & Gabriel
Men sötaste bilden och GALA magazines favorit är ändå prinsessan Sofias egna bild på sönerna. Där vi ser prins Alexander gulligt peta lillebror prins Gabriel på näsan med pekfingret. Till bilden skriver Sofia: “För tre veckor sedan kom vår älskade son Gabriel, Alexanders lillebror. ❤”
Vi ser fram emot att följa prinsparets Instagramkonto framöver 🙂


 

Glad alla hjärtans dag. Ge och sprid kärlek varje dag! ❤

Ett inlägg delat av Prinsparet (@prinsparet)


Foto: Prinsparet Instagram, prinsessan Sofia

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •