GALA magasin
You Are Reading

Mitt möte med Zorn

0
Blogg - Mercedes Murat

Mitt möte med Zorn

Nyårsafton 2019 blir en kväll jag alltid kommer minnas. 16.00 slogs dörrarna upp till konsthallen hos Jula hotell och konferens för att visa den unika utställningen “ZORN MÖTER MURAT”. Jag blev överväldigad över alla besökare som kommit för att se Zorns fantastiska målningar i ett möte med min möbel- och glaskonst. Det här är utan tvekan en av de härligaste utställningar jag gjort. Stort tack till alla besökare, alla blommor och gåvor, alla er som valde att förgylla er vardag med ny konst i era hem, och varmt tack till Jula Hotells personal och ledning för ett jättefint samarbete. Här kommer lite mingelbilder från kvällen.

Foto: Susanne Dahlman

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •