GALA magasin
You Are Reading

Michelle Obama kommer till Globen – idag släpps biljetterna!

0
GALA tipsar

Michelle Obama kommer till Globen – idag släpps biljetterna!

Efter en väldigt framgångsrik arenaturné i 10 städer kommer  “Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama” till Globen, Stockholm den 10 april, 2019. Turnén startar 8 februari i Tacoma i USA och kommer sedan bland annat besöka Austin, Toronto, Atlanta, Amsterdam, Köpenhamn, Oslo och Stockholm. De nya europeiska datumen kommer att innehålla en föreställning i Paris, omplacerad från det ursprungliga datumet den 5 december 2018 som ombokades på grund av Michelle Obamas resa tillbaka till USA för att delta i president George H.W. Bushs begravning. Vi ser också en variation på turnén från stora arenor till mer intima teatrar.
“Min Historia”
Olika moderatorer för de olika städerna (som tillkännages vid ett senare tillfälle) kommer dyka upp på scenen för ett samtal med den tidigare First Ladyn. Den sista föreställningen kommer att äga rum den 12 maj i Nashville, USA, och blir avslutet på bokturnén för boken “Min Historia”. Mrs. Obama är mån om att biljetter hamnar i händerna på riktiga fans och inte säljs vidare på andrahands-sajter. Därför kommer Live Nation och de europeiska biljettåterförsäljarna implementera olika metoder för att begränsa antalet biljetter som hamnar på andrahandsmarknaden.
Biljetter till de nya amerikanska datumen 2019 kommer släppas till allmän försäljning lördagen den 15 december kl 10.00 lokal tid via BecomingMichelleObama.com. Ett begränsat antal VIP meet and greet-paket med den före detta First Ladyn kommer också finnas tillgängliga.
I linje med hennes önskan att turnén ska vara tillgänglig för så många som möjligt kommer Mrs. Obama och Live Nation donera en kvot biljetter i varje land till olika organisationer, inkluderat bland annat välgörenhetsorganisationer och skolor. Dessa fans kommer få fria biljetter till föreställningen i sin stad.
USA:s First lady 
Besökare till Mrs. Obamas föreställning i Ericsson Globe kommer få höra hennes ärliga reflektioner om de erfarenheter och händelser, både offentliga och privata, som har format henne – från hennes barndom i de södra delarna av Chicago till åren då hon balanserade mellan de krav som ställs på henne som mamma och som affärskvinna, till åren hon spenderade på den mest kända adressen i världen. Michelle Obama har blivit en av de mest ikoniska och mest övertygande kvinnorna i vår tid. Som USA:s First Lady – den första afroamerikan som tjänstgjort i den rollen – hjälpte hon till att skapa det mest välkomnande och inkluderande Vita Huset i historien, samtidigt som hon etablerade sig som en stark förespråkare för kvinnor och tjejer i USA och runt om i världen.
“I couldn’t be more excited to visit even more cities across the country and around the world. I’ve been so humbled by the response to the tour thus far and the overwhelming interest we’ve received from so many communities we weren’t able to visit this year. That’s why I’m thrilled that we’re able to expand our conversations to these new settings and wider audiences. I can’t wait to continue the discussions that have been so meaningful for me and, I hope, for so many others.”, hälsar Michelle Obama.
31 olika språk
Becoming (Sv: Min Historia) släpptes den 13 november i USA och Kanada av Crown Publishing (en del av Penguin Random House) och utöver detta på 31 olika språk runt om i världen. Sedan den släpptes har boken blivit en #1 New York Times Bestseller redan efter en vecka, och har sålt i över 3 miljoner exemplar bara i USA och Kanada. Enligt NDP BookScan så har den fysiska boken sålt mer än någon annan bok i USA under hela 2018. Boken är också bästsäljande i 11 andra länder runtom i världen. En ljudversion av boken, inläst av Michelle Obama, finns också tillgänglig både digitalt och fysiskt av Penguin Radom House Audio.
Biljetter släpps den 14 december och säljs via Livenation.se


Film: 1 Getty

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •