GALA magasin
You Are Reading

Mia Parnevik och dottern Penny visar upp sina nyinredda sovrum

0
Inredning & prylar

Mia Parnevik och dottern Penny visar upp sina nyinredda sovrum

Parnevik

Hur långt faller äpplet från trädet?
I höst dyker Jotex ner i kända mamma-dotter relationer för att ta reda på hur nära de är varandra och hur de tänker när de inreder sina hem. Möt Mia och Penny Parnevik när de tillsammans med Jotex gör en total makeover på sina sovrum i deras radhus i Åkersberga. Hur lika eller olika kommer deras rum att bli?
– Eftersom jag bor så ofta på hotell, älskar jag inredning som gör att jag känner mig hemma, säger Mia.
– Min inredningsstil är tjejig, romantiskt rosa nästan lite prinsessaktigt. Vi har haft samma rum sedan vi var små och vi har aldrig gjort om det tidigare, så lite mer vuxenkänsla är vad jag vill ha nu, säger Penny Parnevik
Resultatet av båda sovrummen finns att beskåda på jotex.se
 

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •