GALA magasin
You Are Reading

Méndez: – Jag kan bära kjol och är fortfarande Méndez!

0
Intervju

Méndez: – Jag kan bära kjol och är fortfarande Méndez!

mendez

Nästa fredag, 22 mars, kör Let’s Dance igång med sin 14:e säsong, och det med sitt kanske starkaste startfält någonsin. GALAs reporter Pär Jonasson har träffat alla deltagarna, som vi allt eftersom fram till premiären publicerar här på GALA. Först ut är artisten Méndez och vi undrar bland annat varför tackar man ja till en sån stor utmaning?
Varför tackade du ja?
– Jag har länge velat vara med i Let’s Dance men blev inte tillfrågad förrän nu, och då svarade jag ”Yes yes yeees!”. Och jag och Malin klickade direkt, vi har samma energi och samma humor.
Vad är jobbigast?
– Skorna! De gör så satans ont! Men jag vänjer mig väl …

Pär Jonasson, Malin Watson, Mendez
GALAs Pär Jonasson med Malin Watson och Méndez.

Tror du att du har en fördel i Let’s Dance i och med att du är latino?
– Till en viss grad, eftersom jag liksom de flesta latinos älskar glädjen och friheten på dansgolvet. Men jag är ju van vid mer ”street”.
Du har ju en macho-image, är du rädd att förlora den nu när du är med i Let’s Dance?
– Tvärtom! Der här visar ju bara att jag är hundra procent säker på den jag är och kan göra vad jag vill. Jag kan bära kjol och är fortfarande Méndez.
Tror du att dina nya danskunskaper kommer att underlätta att ragga?
– Jag hoppas det! Jag är öppen för förslag och att ta emot alla kärlek jag kan få!
Danspartnern Malin Watsons kommentar om Méndez:
– Méndez styrka är hans energi och att han har så mycket rörelse, men just nu är denna rörelse överallt, i varenda kroppsdel. Det är som att tämja en vildhane, ha ha! Nu måste vi bara få ner allt det här fantastiska råmaterialet, längre söderut! Övervåningen ska vara som en balsal, inte som ett rejvparty! Det är från midjan nedåt det ska hända saker, ha ha. Men vilken energi och karisma! Och han är stark!


Text: Pär Jonasson
Foto: Stella Pictures
Film: 1 Youplay

Dela gärna
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •